איך בדיוק אני מחלץ אם בסט
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ווייס
לא הבעיה שהפלאפון שלי לא מתחבר למחשב הוא מת -
@שלמה-ווייס
והבנתי שעדיין אפשר להוציא ממנו אנשי קשר -
@כוכב-ירושלמי במצב מת אפשר לנסות רק את READ FULL FLASH, תלוי עד כמה המכשיר מת, אם הוא במצב שאפילו צריבת גירסא לא תעזור צריך קופסא מיוחדת לחילוץ האנשי קשר
-
@שלמה-ווייס
ומה אני עושה אחרי READ FULL FLASH
אני עשיתי את זה ועבר לי פס אבל איך אני מוצא את מה שהוא עשה -
@כוכב-ירושלמי כתב לך לאיזה מיקום זה נשמר, תיכנס לשם
-
@שלמה-ווייס
וסתם יש לך איזה קישור מאיפה אני יכול לקנות קופסת צריבה יש לי של 208
אבל כנראה זה לא יעזור -
@כוכב-ירושלמי אתה מתכוון אולי לדונגל... זה לא יעזור במקרה כזה ע"פ רוב צריך חיבור F-BUS לקופסא
-
-
@שלמה-ווייס
הההא הכוונה לחיבור איפה שהסים נכון -
@כוכב-ירושלמי יש כל מיני קופסאות, הכבל זה משהו בנפרד, הקופסה עצמה ראיתי פעם בעלי ב76$ @מישהו12 מצא אותה שם (לאחר שאני קניתי ביותר מ100 פאונד ), וכבל F-BUS לא בטוח שאפשר להשיג בעלי, אני השגתי באיזה אתר נידח וכבר הגיע חצי חלוד... ברוב המקומות אזל המלאי, GSM עדיין מוכרים אותו אבל המשלוח מאד יקר
-
@שלמה-ווייס
מה הקישור של GSM -
@כוכב-ירושלמי אין לי כרגע, אבל לא קשה למצוא, בכ"א לדעתי אל תקנה שם,אני מצאתי באיזה אתר סיני ושילמי על זה ממש כלום
-
@שלמה-ווייס אמר באיך בדיוק אני מחלץ אם בסט:
@כוכב-ירושלמי אין לי כרגע, אבל לא קשה למצוא, בכ"א לדעתי אל תקנה שם,אני מצאתי באיזה אתר סיני ושילמי על זה ממש כלום
יש קישור?
-
@שלמה-ווייס רגע מGSM קיבלת חלוד ?
-
@כוכב-ירושלמי לא הזמנתי מGSM בגלל מחיר המשלוח @מישהו12 מצאתי את הקישור למקום ממנו קניתי, קוראים להם ALL SPARS https://all-spares.com/en/atf-cyclone-jaf-mxbox-hti-ufs-universal-box-f-bus-cable-for-nokia-c2-01.php?utm_source=automail&utm_medium=email&utm_campaign=automail
-
@שלמה-ווייס
חסום אצלי צריך לבקש לפתוח
אבל כמה עולה משלוח מGSM