איך בדיוק אני מחלץ אם בסט
-
תגובה: נוקיה סי 2 חילוץ אנשי קשר
איך אני מחלץ עם בסט אנשי קשר מנוקיה C2
@men770 -
@כוכב-ירושלמי אתה מצליח לחבר את המכשיר לבסט? כתוב לך PHONE FOUND? א"כ תיכנס ללשונית USER DATA TOOLS ותלחץ על READ PHONBOOK ותבחר היכן לשמור את קובץ הגיבוי, בעיקרון אם תשנה את מיקום השמירה ברירת המחדל על פי רוב תקבל שגיאה, אז מומלץ לא לשנות מיקום ורק להעתיק את המיקום או לסמוך ע"ז כששתבחר בWRITE PHONBOOK בסט ינווט לקובץ לבד
-
פוסט זה נמחק!
-
@כוכב-ירושלמי בלוג בצד שמאל עם המילים הירוקות
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ווייס
לא הבעיה שהפלאפון שלי לא מתחבר למחשב הוא מת -
@שלמה-ווייס
והבנתי שעדיין אפשר להוציא ממנו אנשי קשר -
@כוכב-ירושלמי במצב מת אפשר לנסות רק את READ FULL FLASH, תלוי עד כמה המכשיר מת, אם הוא במצב שאפילו צריבת גירסא לא תעזור צריך קופסא מיוחדת לחילוץ האנשי קשר
-
@שלמה-ווייס
ומה אני עושה אחרי READ FULL FLASH
אני עשיתי את זה ועבר לי פס אבל איך אני מוצא את מה שהוא עשה -
@כוכב-ירושלמי כתב לך לאיזה מיקום זה נשמר, תיכנס לשם
-
@שלמה-ווייס
וסתם יש לך איזה קישור מאיפה אני יכול לקנות קופסת צריבה יש לי של 208
אבל כנראה זה לא יעזור -
@כוכב-ירושלמי אתה מתכוון אולי לדונגל... זה לא יעזור במקרה כזה ע"פ רוב צריך חיבור F-BUS לקופסא
-
-
@שלמה-ווייס
הההא הכוונה לחיבור איפה שהסים נכון -
@כוכב-ירושלמי יש כל מיני קופסאות, הכבל זה משהו בנפרד, הקופסה עצמה ראיתי פעם בעלי ב76$ @מישהו12 מצא אותה שם (לאחר שאני קניתי ביותר מ100 פאונד ), וכבל F-BUS לא בטוח שאפשר להשיג בעלי, אני השגתי באיזה אתר נידח וכבר הגיע חצי חלוד... ברוב המקומות אזל המלאי, GSM עדיין מוכרים אותו אבל המשלוח מאד יקר
-
@שלמה-ווייס
מה הקישור של GSM -
@כוכב-ירושלמי אין לי כרגע, אבל לא קשה למצוא, בכ"א לדעתי אל תקנה שם,אני מצאתי באיזה אתר סיני ושילמי על זה ממש כלום
-
@שלמה-ווייס אמר באיך בדיוק אני מחלץ אם בסט:
@כוכב-ירושלמי אין לי כרגע, אבל לא קשה למצוא, בכ"א לדעתי אל תקנה שם,אני מצאתי באיזה אתר סיני ושילמי על זה ממש כלום
יש קישור?