עזרה/ ישנם תוכנות וינדוס שנעלמו ממשתמש ראשון ומופיעים רק במשתמש חדש שפתחתי.
-
@bbn אין עוד משתמש אמיתי במחשב מבלעדי, פשוט היה בעיה באתחול המחשב אז התקנתי באמצעות הפעלה ניידת חיצונית משתמש חדש והעברתי הכל אליו ואח"כ מחקתי את הבעייתי [שלא נתן לי להיכנס בלי סיסמה], ומאז נעלם הכל. אז התקנתי חדש, ואצלו הופיע פתאום הכל,אם אני עושה קיצור דרך לכל תוכנה שהיא ממשתמש אחד לחבירו -הולך להיכנס אליו, הגם שלא מותקן אצלו, [בסייר- כונן סי / משתמשים] אבל לשתי התוכנות האלו [כנראה יש עוד] לא עוזר הקיצו"ד.
אולי תתן לי קישור לחנות?
מה ששאלתי לעבור לא התכוונתי להסיר ולעבור לחדש, אלא לקפוץ מכאן לכאן, בלי לצאת ולחזור ולהכנס משני.
מה שמעניין, שיש תוכנה [ובלכתך בדרך] שלא מסכימה להתקין רק על החדש ולא על הישן, וא"א לעשות קיצו"ד למשתמש הישן מהחדש. -
-
@ששמעון אמר בעזרה/ ישנם תוכנות וינדוס שנעלמו ממשתמש ראשון ומופיעים רק במשתמש חדש שפתחתי.:
מהי הדרך הקלה ביותר לעבור ממשתמש למשתמש?
ישנם כמה דרכים...
אחת מהם, כדלהלן:
CTRL+ALT+DELETE > החלף משתמש -
@bbn אמר בעזרה/ ישנם תוכנות וינדוס שנעלמו ממשתמש ראשון ומופיעים רק במשתמש חדש שפתחתי.:
סרטים וטלויזה
https://www.microsoft.com/he-il/p/סרטים-וטלוויזיה/9wzdncrfj3p2#activetab=pivot:overviewtabתודה על המוסיקה, הסרטים לא פתוח בנטפרי, יש לך אולי אותה להתקנה?
יש גם תוכנה באתר הבית שנקראת 'סיכום סרטים', זה עושה תקציר של הסרטים, האם יש לך? האתר אומר שזה בבעלותי כבר אני לא מוצא...