ראוטרים - וייפיי (בקיצור אינטרנט קווי) מוצרים בעליקספרס
-
שלום לכוללם התעניינתי לאחרונה בנוגע לאינטרנט קווי - של נטפרי.
אין לי בבית קווי ואני מעוניין לעשות כזה דבר, יש את החבילה הזו 95 שח לחודש 100 מגה - אני חושב שזה מה שאני יעשה.
בדקתי קצת עם החברה (יוסי תקשורת) ביררתי אצל חבר - תכלס הפעולות כרגע שצריך לעשות זה- להפעיל את תשתית בזק (50 שקל)
- חומרה מתאימה לקליטה מהתשתית (יעני ראוטר)
החברה מצידה אומרת לי שיתנו לי TP-LINK או משהו דומה- אני דיי בטוח שזה סתם בזבוז ובטח יהיה דפוק לעומת מה שאפשר להשיג בקניה לבד (הם רוצים 250 שקל על "הפשוט" ו430 על ה"משודרג")
עשיתי קצת גוגל וחיפוש בעלי ולא יצאתי עם משהו ברור פשוט כי אין לי ניסיון ממשי עם זה.אם הבנתי נכון - הדיבור הכבד זה על שיאומי וגרורותיה ויש את AX6 שזה הלהיט של עלי, יש גם טנדה שזה טוב. נכון?
הדגם טנדה הזה נשמע זול וטוב.
ואולי הטנדה הזה (זול!)
אולי שיאומי זה - AX5
אולי בכלל AX6 יקר! זה
אני בסך הכל הולך כנראה להשתמש בחבילת 100 מגה, כל מה שחשוב זה לגלוש נורמלי. לא חייב פינג 3ms או הורדות של גיגה לשניה. לא גיימינג.השאלות שיש לי -
- אולי אני מפספס משהו טכני שלא יעבוד לי? מבחינת נטפרי או באופן כללי מצד בזק וכדו'. מישהו כותב לדוגמא בשו"ת של זה שזה ללא "חיבור בחיוג" (?) ומשהו עם ADSL?
- האם זה יספיק מבחינת טווח או שצריך רפיטר (אני רוצה לקנות אותו גם בלי צורך סתם כי הוא נראה חמוד..) מדובר על דירה 120-130 מ"ר. עם ממ"ד.
- עוד שאלות? אני אפילו לא יודע מה לשאול..
תודה שקראתם.. אשמח לתשובות מבעלי ניסיון, ואשמח אם תחכימו אותי בתיאור מבהיר של כל העניין המוזר הזה