קריאת כללי הפורום למשתמשים חדשים
-
@חראשו אמר בקריאת כללי הפורום למשתמשים חדשים:
@פישל שלפחות יצטרכו לקרוא היום זה רק מתריע על ידי הודעה בצד, יכול להיות שהוא בכלל לא קרא את זה, לא שהוא רוצה "להכעיס"
לא כל כך הבנתי על מה התגובה
אבל לרגע לא אמרתי להכעיס
אבל לא פעם ולא פעמיים אני ראוה משהו פותח פוסט אומרים לו תערוך כותרת ואז הוא מגיב אתה יכול לעזור לי (כאילו לא מעניין אותי הבעיות שלך יש לך איך לעזור הרי טוב ולפעמים זה אומרים לי חוקי הפורום הוא ענה כבר קראתי וממשיך...) אני לא יתפלא שיורחק -
-
@יוסי-מחשבים אולי אפשר לעשות שיהיה כמו בהגדרת חשבון ראשונית בנטפרי שא"א לגלוש לשום מקום עד שמאשרים את כל הפרטים
העלתי את הרעיון הזה לפני תקופה אני לא כ"כ זוכר אבל נראה לי שהמנהלים ראו את זה והחליטו לא לעשות את זה -
@יוסי-מחשבים מסתמא התכוונת לזה...
אבל כבר דיברו על זה המון פעמים ובסוף תמיד התשובה הניצחת היא: שמתוך 8,800 משתמשים קראו את החוקים רק 3,993 משתמשים.
-
אני יכול לומר שלא קראתי את החוקים אבל כל זמן שלא הכרתי טוב את המשפחה לא התערבתי הדרך הטובה לדעת אנגלית היא לגור כמה זמן במקום דוברי אנגלית, רק שידעתי מה ואיך משתמשים בפורום התחלתי להגיב מכאן אולי אפשר למצוא פתרון
-
@yaakovsas
א) רק בערך 2350 משתמשים כתבו אי פעם פוסט בפורום (עמוד 47 הוא העמוד האחרון שכתבו בו https://mitmachim.top/users?section=sort-posts&page=47
47*50=2350)
ב) זה מונה צפיות, לא משתמשים שנכנסו.ואני למשל נכנס לשם הרבה כדי להתעדכן בחוקים... -
@yaakovsas לא, התכוונתי למה שציינתי, שלא יוכלו לאשר את קריאת הכללים במשך 3 דקות
-
@yaakovsas אמר בקריאת כללי הפורום למשתמשים חדשים:
אבל זה דווקא מונה של המשתמשים אפשר פשוט לבדוק את זה.
בטוח?