קריאת כללי הפורום למשתמשים חדשים
-
שלא תהיה אופציה למשתמש חדש להיכנס לפורום, לפני שהוא קורא את הכללים ומסמן למטה הבנתי, כמו שיש בתקנון של כל אתר שאתה מגלגל למטה ולוחץ אישור, וכדי לפתור את הבעיה שאנשים בכלל לא יקראו את הכללים, צריך להגדיר שהכללים ינועו לאט ללא אפשרות להריץ את זה...
מה אתם אומרים, @יוסי-מחשבים @אלישי שייך? -
@חראשו אמר בקריאת כללי הפורום למשתמשים חדשים:
שלא תהיה אופציה למשתמש חדש להיכנס לפורום, לפני שהוא קורא את הכללים ומסמן למטה הבנתי, כמו שיש בתקנון של כל אתר שאתה מגלגל למטה ולוחץ אישור, וכדי לפתור את הבעיה שאנשים בכלל לא יקראו את הכללים, צריך להגדיר שהכללים ינועו לאט ללא אפשרות להריץ את זה...
מה אתם אומרים, @יוסי-מחשבים @אלישי שייך?ואם יהיה שייך
אם הייתי משתמש חדש
שלא מבין את חומר העניין
הייתי פשוט מדליק ועובר לאתר אחר וחוזר אחרי 5 דקות
ואם תגיד שלהגדיר שדווקא שהדף יהיה פתוח אז הוא יזוז ברגע שיעברו לדף אחר זה יעבור להשהייה (ראיתי כבר אתר כזה)
אז הוא יפתח דף מקביל או יחזור עוד 5 דקותולכן הפתרון לדבר הזה ללמוד על בשרם מה לעשות לא נעים
פעם אחת לומדים פעם שניה כבר מצייתים (מדבר על אנשים נורמלים שמעוניינים להתחנך... אלו שלא לא יעזור שום דבר גם אם תשים להם דף עם כללי הפורום מול העיניים שלהם כל היום)
כמובן שתמיד ניתן להעיר יפה חארי הכול תמיד יש פעם ראשונה אך הוא לא מעוניין להבין וממשיך הלאה לא התפלא... -
@חראשו אמר בקריאת כללי הפורום למשתמשים חדשים:
@פישל שלפחות יצטרכו לקרוא היום זה רק מתריע על ידי הודעה בצד, יכול להיות שהוא בכלל לא קרא את זה, לא שהוא רוצה "להכעיס"
לא כל כך הבנתי על מה התגובה
אבל לרגע לא אמרתי להכעיס
אבל לא פעם ולא פעמיים אני ראוה משהו פותח פוסט אומרים לו תערוך כותרת ואז הוא מגיב אתה יכול לעזור לי (כאילו לא מעניין אותי הבעיות שלך יש לך איך לעזור הרי טוב ולפעמים זה אומרים לי חוקי הפורום הוא ענה כבר קראתי וממשיך...) אני לא יתפלא שיורחק -
-
@יוסי-מחשבים אולי אפשר לעשות שיהיה כמו בהגדרת חשבון ראשונית בנטפרי שא"א לגלוש לשום מקום עד שמאשרים את כל הפרטים
העלתי את הרעיון הזה לפני תקופה אני לא כ"כ זוכר אבל נראה לי שהמנהלים ראו את זה והחליטו לא לעשות את זה -
@יוסי-מחשבים מסתמא התכוונת לזה...
אבל כבר דיברו על זה המון פעמים ובסוף תמיד התשובה הניצחת היא: שמתוך 8,800 משתמשים קראו את החוקים רק 3,993 משתמשים.
-
אני יכול לומר שלא קראתי את החוקים אבל כל זמן שלא הכרתי טוב את המשפחה לא התערבתי הדרך הטובה לדעת אנגלית היא לגור כמה זמן במקום דוברי אנגלית, רק שידעתי מה ואיך משתמשים בפורום התחלתי להגיב מכאן אולי אפשר למצוא פתרון
-
@yaakovsas
א) רק בערך 2350 משתמשים כתבו אי פעם פוסט בפורום (עמוד 47 הוא העמוד האחרון שכתבו בו https://mitmachim.top/users?section=sort-posts&page=47
47*50=2350)
ב) זה מונה צפיות, לא משתמשים שנכנסו.ואני למשל נכנס לשם הרבה כדי להתעדכן בחוקים... -
@yaakovsas לא, התכוונתי למה שציינתי, שלא יוכלו לאשר את קריאת הכללים במשך 3 דקות
-
@yaakovsas אמר בקריאת כללי הפורום למשתמשים חדשים:
אבל זה דווקא מונה של המשתמשים אפשר פשוט לבדוק את זה.
בטוח?