עזרה| פקודה לכתיבה על מסך פתיחה של תוכנה
-
אני מתרגם קובץ שפה של תכונה כולשהיא א. יש אפשרות לעשות כזה דבר שאתה כותב טקסט על מסך הפתיחה של התוכנה אם כן, איך?
-
@מומחה-ברמה תשאל את @פישל איך הוא עושה את זה ...[אולי הוא יעתר לענות ]
-
@יהושע-זופניק אמר בעזרה| פקודה לכתיבה על מסך פתיחה של תוכנה:
@מומחה-ברמה תשאל את @פישל איך הוא עושה את זה ...[אולי הוא יעתר לענות ]
לא בדיוק
@מומחה-ברמה אמר בעזרה| פקודה לכתיבה על מסך פתיחה של תוכנה:
אני מתרגם קובץ שפה של תכונה כולשהיא א. יש אפשרות לעשות כזה דבר שאתה כותב טקסט על מסך הפתיחה של התוכנה אם כן, איך?
תלוי איך התמונה בנוי אם זה מקומפלט או לא ?
יש גם טקסט בתמונה וכו? -
@פישל יש כיתוב אבל זה נראלי חלק מהתמונה ואני לא מוצא את התמונה בתיקייה של התוכנה..
ברוב התוכנות זה לא תמונה, לפעמים נמצא הכיתוב של הפתיחה בקובץ השפה הראשי ולפעמים בקובץ נפרד.
-
@מומחה-ברמה לפעמים בתוך התיקיות יש את התמונה. תחטט קצת ותערוך...
-
@מנחם-מחשבים-0 אני יודע, יש שם שתי תיקיות אחת של קבצי השפה ואחת ריקה זה אמרו להיות כנראה בתוך קבצים מקומפל בתוכם אני יודע?..
-
@מומחה-ברמה תנסה לפתוח עם זה.
(קרדיט ל @יוסי מחשבים )
אם יש שם png זה יראה את זה.
הצלחת? -
@מנחם-מחשבים-0 אני לא מוריד את התוכנה הזאת היא מלאה בוירוסים זה רסטור אני יודע..
-
@מומחה-ברמה יש עוד. תסתכל פה.
-
@מנחם-מחשבים-0 אני יודע, יש שם שתי תיקיות אחת של קבצי השפה ואחת ריקה זה אמרו להיות כנראה בתוך קבצים מקומפל בתוכם אני יודע?..
התוכנה שהביא נחם מחשבים 0 מעולה
יש עוד תוכנות לזה
אם אתה רוצה תגיד שם של תוכנה ואבדוק אותו יותר מזה אני לא מלאך, כמובן כרגע יתכן בהמשך שאני כן יהפך למלאך -
@פישל אמר בעזרה| פקודה לכתיבה על מסך פתיחה של תוכנה:
יש עוד תוכנות לזה
אם אתה רוצה תגיד שם של תוכנה ואבדוק אותו יותר מזה אני לא מלאך, כמובן כרגע יתכן בהמשך שאני כן יהפך למלאךhttps://mitmachim.top/assets/uploads/files/1583480723027-מדריך-לתרגום-תוכנות.pdf
-
@מנחם-מחשבים-0 אמר בעזרה| פקודה לכתיבה על מסך פתיחה של תוכנה:
@פישל אמר בעזרה| פקודה לכתיבה על מסך פתיחה של תוכנה:
יש עוד תוכנות לזה
אם אתה רוצה תגיד שם של תוכנה ואבדוק אותו יותר מזה אני לא מלאך, כמובן כרגע יתכן בהמשך שאני כן יהפך למלאךhttps://mitmachim.top/assets/uploads/files/1583480723027-מדריך-לתרגום-תוכנות.pdf
לא הבנתי למה תייגת אותי
לפני שאתה מגיב שים לב למי אתה מתייג