עזרה |תקלה בוירטואל בוקס שגיאה
-
הנה התמונה כן אני יודע זה משהוא שקשור לעבבר שהוא לא במכונה פליז מי שנתקל בזה או שיודע לפתור את זה אני אשמח אני תקוע כבר כמה שעות

@דניאל-ביטון זה לא תקלה.. זה רק מודיע לך שהעכבר עובר למכונה וירטואלית ולא למחשב עצמו..
כדי לחזור למחשב עצמו לחץ על ctrl הימני -
@דניאל-ביטון בלי קשר לשאלה ששאלת, אני ממליץ לך לנסות להשתמש בתוכנה VMware Workstation
היא בהרבה יותר נוחה ומומלצת
https://mitmachim.top/post/231631@bbn יכול להיות אבל היה לי איתה תקלה בווינדוס שלפי האינפורמציה שלהם הייתי צריך לנטרל את היפר וי כך עשיתי ולא הועיל בינתיים אני די נהנה מוריטואל בוקס
-
@bbn יכול להיות אבל היה לי איתה תקלה בווינדוס שלפי האינפורמציה שלהם הייתי צריך לנטרל את היפר וי כך עשיתי ולא הועיל בינתיים אני די נהנה מוריטואל בוקס
@דניאל-ביטון אם יש לך wsl אז זה מתנגש. אפשרות נוספת היא שאנטיוירוס חוסם את הוירטואליזציה ברמת חומרה. ולבסוף, תוודא שבbios אפשרות הווירטואליזציה דלוקה.
-
@דניאל-ביטון אם יש לך wsl אז זה מתנגש. אפשרות נוספת היא שאנטיוירוס חוסם את הוירטואליזציה ברמת חומרה. ולבסוף, תוודא שבbios אפשרות הווירטואליזציה דלוקה.
-
@דניאל-ביטון לא. בקשר לוירטואל בוקס שעובד מדי לאט.
-
@דניאל-ביטון לא. בקשר לוירטואל בוקס שעובד מדי לאט.
@sivan22 מה זה שאמרת wsl שאמרת שזה מתנגש
-
@sivan22 מה זה שאמרת wsl שאמרת שזה מתנגש
@דניאל-ביטון לינוקס על ווינדוס, גירסה 2 יושבת על hyper-v.
-
@דניאל-ביטון לינוקס על ווינדוס, גירסה 2 יושבת על hyper-v.
@sivan22 טוב אז אין לי את זה ובקשר לאנטיוירוס אין לי ואת דיפנדר השבתתי ואם היתה בעייה בויטואליזצייה בביוס זה כלל לא היה מצליח להיפתח לא כן
-
@sivan22 טוב אז אין לי את זה ובקשר לאנטיוירוס אין לי ואת דיפנדר השבתתי ואם היתה בעייה בויטואליזצייה בביוס זה כלל לא היה מצליח להיפתח לא כן
@דניאל-ביטון דווקא כן ייפתח אבל בגירסה 5 רק יתאפשר מכונות 32 ביט ובגירסה 6 יעבוד גם 64 רק במקום סמל מרובע עם v יופיע למטה צב ,

-
@דניאל-ביטון דווקא כן ייפתח אבל בגירסה 5 רק יתאפשר מכונות 32 ביט ובגירסה 6 יעבוד גם 64 רק במקום סמל מרובע עם v יופיע למטה צב ,

@sivan22 צודק אכן יש שם צב אז זה אומר שבביוס הוירטואלזיציה מכובית?
-

@sivan22 מוזר הוירטואליזצייה דלוקה בביוס אז כנראה שזה לא קשור
-
@sivan22 מוזר הוירטואליזצייה דלוקה בביוס אז כנראה שזה לא קשור
@דניאל-ביטון אם יש לך ווינדוס 10 תנסה דרך ההגדרות של האבטחה/דיפנדר לבטל את ההגנה באמצעות וירטואליזציה, גם זה חוסם את הוירטואל בוקס. בהצלחה.
-
@דניאל-ביטון אם יש לך ווינדוס 10 תנסה דרך ההגדרות של האבטחה/דיפנדר לבטל את ההגנה באמצעות וירטואליזציה, גם זה חוסם את הוירטואל בוקס. בהצלחה.
@sivan22 ניסיתי את הכל בסוף מצאתי את התקל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות