בקשה | התקנת apk על המחשב
-
@יהושע-זופניק אמר בשלום רציתי לשאול אם יש כזה דבר תוכנה למחשב שמתקינה קבצי apk אם יש כזה דבר אשמח לקבל תודה רבה:
@יוסי-הגאון אגב הנוקס שהבאתי [...באדיבות @בנצי-20 ] הוא גירסה ישנה רק שבעברית
לא ממש בעברית, רק חלק קטן מההגדרות.
-
@יוסי-הגאון אמר בשלום רציתי לשאול אם יש כזה דבר תוכנה למחשב שמתקינה קבצי apk אם יש כזה דבר אשמח לקבל תודה רבה:
@נגן
אני הכי אהבתי אותו- בעברית מלאה מההגדרות
ואחריו את נוקסבלוסטקאס בסוף
התקנתי ולא מצאתי עברית....
-
-
@שלמה123 אמר בשלום רציתי לשאול אם יש כזה דבר תוכנה למחשב שמתקינה קבצי apk אם יש כזה דבר אשמח לקבל תודה רבה:
ובכלל אני הרבה יותר ממליץ על הגרסא הזו.
הבאת קישור לBluestacks שמבין כל האמולטורים זה צורך הכי הרבה משאבים (אגב אם שמת לב למה שכתוב שם עודכן לאחרונה: 23/04/2018)
אם כבר מורידים אז מאתר התוכנה ולהתקין תעודת אבטחה זה 2 דק'היא בעברית - פשוטה לתפעול
בכל האמלטורים אתה יכול להגדיר עברית בהגדרות האנדרואיד. בנוסף זה לא יותר פשוט לתפעול מהשאר.
-
@shloimy אמר בשלום רציתי לשאול אם יש כזה דבר תוכנה למחשב שמתקינה קבצי apk אם יש כזה דבר אשמח לקבל תודה רבה:
הבאת קישור לBluestacks שמבין כל האמולטורים זה צורך הכי הרבה משאבים (אגב אם שמת לב למה שכתוב שם עודכן לאחרונה: 23/04/2018)
אם כבר מורידים אז מאתר התוכנה ולהתקין תעודת אבטחה זה 2 דק'מבחינת מה צורך הכי הרבה משאבים?
@shloimy אמר בשלום רציתי לשאול אם יש כזה דבר תוכנה למחשב שמתקינה קבצי apk אם יש כזה דבר אשמח לקבל תודה רבה:
בכל האמלטורים אתה יכול להגדיר עברית בהגדרות האנדרואיד. בנוסף זה לא יותר פשוט לתפעול מהשאר.
א. עוד לא עבד לי למרות שנסתי לא קצת
ב. במה האחרים קלים יותר לתפעול? (מעניין שתמיד צצים שם הבעיות). -
בקשיור הוא כותב לי בי 64 מה זה אומר
-
@יוסי-הגאון באיזה מלים לחפש
-
@אציק-הלומד אמר בשלום רציתי לשאול אם יש כזה דבר תוכנה למחשב שמתקינה קבצי apk אם יש כזה דבר אשמח לקבל תודה רבה:
בקשיור הוא כותב לי בי 64 מה זה אומר
אתה מתכוון ל 64 סיביות?
זה מעבד, (לא מדויק). בקיצור אתה בודק מה יש לך ב'אודות' שבהגדרות. אם
זה לא 64 וכתוב 64 שצריך אז לא יעבוד לך. -
@שלמה123 אמר בשלום רציתי לשאול אם יש כזה דבר תוכנה למחשב שמתקינה קבצי apk אם יש כזה דבר אשמח לקבל תודה רבה:
מבחינת מה צורך הכי הרבה משאבים?
זה האמולטור שהכי מכביד על המחשב
ב. במה האחרים קלים יותר ? (מעניין שתמיד צצים שם הבעיות).
לא אמרתי שהאחרים יותר קלים לתפעול אמרתי שBluestacks לא יותר קל מהאחרים.
-
https://www.tgspot.co.il/bluestacks-5-promised-to-be-more-streamlined-and-lighter-on-resources/
והנה הכתבה עצמה באתר התוכנה
https://www.bluestacks.com/blog/bluestacks-exclusives/bluestacks-5-features-overview-en.html
אולי זה סוף סוף יתממש באמת -
פוסט זה נמחק!
-
מה הכי מומלץ אני מתקין לאחד
שזקוק לזה רק בשביל ה ווטסאפ !!! -
@נגן בהגדרות של האנדרואיד - לא של התוכנה. ובכלל אני הרבה יותר ממליץ על הגרסא הזו. היא בעברית - פשוטה לתפעול - קלה - וללא הפרסומת המגעילה בהתחלה.
בנוסף לכך, ככל הנראה לא צריך להתקין רישיון הגנה (ברימון לא הייתי צריך לא בדקתי בסינון אחר).
קרדיט ל @שיהיה שהראה לי את הגרסא.
בהצלחה רבה!בפעם האחרונה שהתקנתי את בלוסטקאס
זה היה לפני שהתקנתי את ווינדוס מחדש -
@יוסי-הגאון זה כבר חצי שעה ככה מישהו יודע למה זה לוקח הרבה זמן
-
@אציק-הלומד למה התקנת את הזבל הזה
המחשב שלך יכול לההירס -
@יוסי-הגאון תודה רבה שאתה אומר לי לא אמרו לי וטלתי את זה
-
@אציק-הלומד
תקח את מנו או את נוקסאבל בכלל כמה ראם יש לך במחשב?
-
הקישור של מנו מוקס נמצה פה