מפות מעודכנות של ישראל (2021) לC5 להורדה
-
@יוסי-הגאון אמר במפות מעודכנות של ישראל (2021) לC5 להורדה:
@aaaa
כן, כעת כבר אין לי סים (זה היה לזמן מוגבל)
ועובד לי לא מקוון (גם בתלת מימד)
כולל תחנות אוטובוס, מקומות, ביהכנ''ס וכו'על איזה תוכנה מדובר על גוגל מפות?
ועובד הניווט גם ללא סים ?
כמו בSYGIC/?
-
@מישהו12 אמר במפות מעודכנות של ישראל (2021) לC5 להורדה:
השאלה הקשה- איפה זה נמצא בפלאפון\ בכרטיס זיכרון
עיין כאן
https://mitmachim.top/post/223001הוא מדבר על Google Maps לא על S60Maps
-
שימו לב!
לעת עתה מבדיקות שערכנו (אני ו @משה-מזרחי) יצא שהימצאות המפות בכרטיס גורמת למכשיר
א. לעליה חדה בשימוש בזיכרון הראם
ב. לפעימות כל הזמן במעבד (שניה עובד על 100% שניה לא פועל)
וכתוצאה מזה להאטה מטורפת בביצועי המכשיר (עובד נורא לאט, כל הזמן נתקע)
ולגמירה מואצת של הסוללה (הגעתי למצב שהסוללה נגמרת לי תוך 8 שעות)
הדרך היחידה למי שכבר שם את המפות בכרטיס למנוע את זה, היא ע"י מחיקת המפות, ופרמוט הפלאפון ע"י #7370#*אני יודע שזה נורא נורא מוזר אבל מבדיקות שערכנו זה המציאות, עם מישהו יגיע לתוצאה אחרת נשמח לשמוע
-
@aaaa אמר במפות מעודכנות של ישראל (2021) לC5 להורדה:
שימו לב!
לעת עתה מבדיקות שערכנו (אני ו @משה-מזרחי) יצא שהימצאות המפות בכרטיס גורמת למכשיר
הדרך היחידה למי שכבר שם את המפות בכרטיס למנוע את זה, היא ע"י מחיקת המפות, ופרמוט הפלאפון ע"י #7370#*אני יודע שזה נורא נורא מוזר אבל מבדיקות שערכנו זה המציאות, עם מישהו יגיע לתוצאה אחרת נשמח לשמוע
מסכים עם כל מילה!
אני כרגע אם פלאפון איטי להחריד!
ואני לא יכול לפרמט (מסיבות מסוימות), חבל מאוד...עריכה- בסוף פרמטתי.
-
פות עודכנו
המפות הינם לישום S60Maps ניתן להורידו מכאןזה עמוד הגיטהב שלהם
https://github.com/artem78/s60-maps#controlsאגב @AAAA - רשום בגיטהב
אם יש לך בעיות עם הפעלת היישום, נסה למחוק את הקובץ ולהפעיל שוב. הגדרות מאוחסנות store.dat בקובץ.
אולי זה הפתרון לאיטיות -
אגב @AAAA - רשום בגיטהב
אם יש לך בעיות עם הפעלת היישום, נסה למחוק את הקובץ ולהפעיל שוב. הגדרות מאוחסנות store.dat בקובץ.
אולי זה הפתרון לאיטיותלא חושב שזה יעזור
אצלי זה קרה ליפני ההתקנה של היישום
רק שמתי את המפות בכרטיס והוא נתקע -
שימו לב!
-
@מישהו12 אמר במפות מעודכנות של ישראל (2021) לC5 להורדה:
שימו לב!
מי שיש לו זמן לבדוק את מה שמפתח הישום כתב...
https://github.com/artem78/s60-maps/issues/23 -
שלום לכם,
ראיתי את נושא המפות וחוזר אליכם, 'חרשתי' הרבה,
ניסיתי עם נוקיה מפות ע"י העתקה קבצי מפה (2013) וניווט קולי שהורדתי עשיתי מה שצריך ודבר לא השתנה.
הגעתי למסקנה שיש תוכנות שאיתם אפשר לעבוד במכשיר ושלא ישפיע מידי על זיכרון הRAM-
מה שהעלתי לפורום כאן אמנם מ2015 אבל ניתן לעדכן אותו משרת דרך כמה תוכנות הבעיה שאינני מצליח זאת כי זה דורש הרבה RAM אולי 16גב' יספיק שלמחשב שלי אין.
תנסו את הנ"ל תראו כבר את החסרונות. א)התמונה הרבה פחות איכותי בהשוואה לגוגל מאפס וסיג'יק
ב) היישום כולו באנגלית ג)יש באג כך שאי אפשר לחפש מקום, אלא לניווט צריך לבחור נקודות במפה עצמה. אבל היישום קליל מאוד. -
גם יישום JAR שאפשר להטמיע בתוכו מפות ממספר מקורות גוגל מפות 2021 (אבל השמות כולם יוצאים באנגלית) , openstreet maps וכו' יש אפשרות ניווט ביישום אבל היא לא עובדת (גם בחיבור לרשת), זה רק מראה לך מיקום נוכחי.
המעלה: מפה איכותי ועדכני
החסרונות: הורדת המפה ע"י תוכנה במחשב (צריך לבחור מפה, גודל הזום)
שזה בעצם מליוני קבצים! (תלוי לפי טווח הזום, זום נמוך פחות קבצים..) הקבצים של מפות הארץ בעצם רק כ400 מ"ב
אבל היות שזה כל כך הרבה זה צריך הרבה נפח של כ4ג"ב וכל ההורדה ואפילו ההעתקה מהמחשב לכרטיס זיכרון לוקח -מנסיוני שעות ע"ג שעות.
בפעם ראשונה שמפעילים את היישום על הטלפון זה איטי ומכביד אבל אח"כ זה לא נורא בסדר.
אז אולי כבר עדיף האופציה הראשונה - מי שיודע שיקח את היישום יתרגם אותו לעברית ויתקן את הבאג,
אשמח להתעדכן ממכם
-
-
@tiptop אמר במפות מעודכנות של ישראל (2021) לC5 להורדה:
שלום לכם,
ראיתי את נושא המפות וחוזר אליכם, 'חרשתי' הרבה,
ניסיתי עם נוקיה מפות ע"י העתקה קבצי מפה (2013) וניווט קולי שהורדתי עשיתי מה שצריך ודבר לא השתנה.
הגעתי למסקנה שיש תוכנות שאיתם אפשר לעבוד במכשיר ושלא ישפיע מידי על זיכרון הRAM-
מה שהעלתי לפורום כאן אמנם מ2015 אבל ניתן לעדכן אותו משרת דרך כמה תוכנות הבעיה שאינני מצליח זאת כי זה דורש הרבה RAM אולי 16גב' יספיק שלמחשב שלי אין.
תנסו את הנ"ל תראו כבר את החסרונות. א)התמונה הרבה פחות איכותי בהשוואה לגוגל מאפס וסיג'יק
ב) היישום כולו באנגלית ג)יש באג כך שאי אפשר לחפש מקום, אלא לניווט צריך לבחור נקודות במפה עצמה. אבל היישום קליל מאוד. -
גם יישום JAR שאפשר להטמיע בתוכו מפות ממספר מקורות גוגל מפות 2021 (אבל השמות כולם יוצאים באנגלית) , openstreet maps וכו' יש אפשרות ניווט ביישום אבל היא לא עובדת (גם בחיבור לרשת), זה רק מראה לך מיקום נוכחי.
המעלה: מפה איכותי ועדכני
החסרונות: הורדת המפה ע"י תוכנה במחשב (צריך לבחור מפה, גודל הזום)
שזה בעצם מליוני קבצים! (תלוי לפי טווח הזום, זום נמוך פחות קבצים..) הקבצים של מפות הארץ בעצם רק כ400 מ"ב
אבל היות שזה כל כך הרבה זה צריך הרבה נפח של כ4ג"ב וכל ההורדה ואפילו ההעתקה מהמחשב לכרטיס זיכרון לוקח -מנסיוני שעות ע"ג שעות.
בפעם ראשונה שמפעילים את היישום על הטלפון זה איטי ומכביד אבל אח"כ זה לא נורא בסדר.
אז אולי כבר עדיף האופציה הראשונה - מי שיודע שיקח את היישום יתרגם אותו לעברית ויתקן את הבאג,
אשמח להתעדכן ממכם
תודה רבה לך על הרצון לעזור
נשמח גם לקבל יישום כזה שמתאים לסימביאן בסיומת SIS
בכללי יש את גוגל מפות לסימביאן בקובץ SIS
נשמח לקבל
-
-
@יוסי-הגאון אין בSIS גרסאות JAR אפשר להוריד כאן