עזרה | תיקיות במכשיר נוקיה לא נמחקות.
-
@ירושלים-שלי בmobimb א"א למחוק שום תיקייה
אבל אתה יכול להתחבר למחשב ע"י USB או בלוטוס ושם למחוק תיקיות (ולא דך תוכנה מיוחדת) -
@ירושלים-שלי אפשר לנסות להתחבר למחשב ולסמן שם "הצג פריטים מוסתרים" ולראות אם הוא נותן
-
@שש66 אמר בעזרה | תיקיות במכשיר נוקיה לא נמחקות.:
@ירושלים-שלי אפשר לנסות להתחבר למחשב ולסמן שם "הצג פריטים מוסתרים" ולראות אם הוא נותן
לא נותן.
-
@yair אמר בעזרה | תיקיות במכשיר נוקיה לא נמחקות.:
בסי 2 התיקיות כן תופסות מקום לפעמים, על אף שאין קבצים בפנים, צורת העבודה של המערכת קבצים שם שונה.
זה מה שאני רואה, שהם תופסות מקום...
השאלה איך ניתן למחוק אותם?
-
@ירושלים-שלי ניסית להתחבר בtest mode?
-
-
@ירושלים-שלי בתוכנת הצריבה best יש אופציה של test mde ואז הוא נותן אפשרות מחיקה לחלק מהתיקיות דרך המובי
-
@ירושלים-שלי אמר בעזרה | תיקיות במכשיר נוקיה לא נמחקות.:
יש לי תיקיות בנוקיה c2 שנמצאות בתוך התיקיה של המשחקים, ככה שלהכנס לזה בחיבור רגיל למחשב אי אפשר, ולהכנס לזה דרך התוכנה (שמאפשרת את זה ושחכתי את שמה) הוא לא נותן לי למחוק שם את התיקיות.
והם בעצם תופסות אצלי מקום במכשיר, מה עושים?
התיקיות האלו מכילים קובץ _icon.png.icn שזה קובץ תמונה שמשויך לכל יישום , כל עוד שיש שם יישומים א''א למחוק את התיקיות האלו, במידה ואין שם כבר ישומים אפשר דרך תוכנת מוביי להכנס לתיקיה ולמחוק את הקובץ הנ''ל ואז לחזור אחורה ולמחוק את התיקיה. בהצלחה!
-
פוסט זה נמחק!
-
@דור אמר בעזרה | תיקיות במכשיר נוקיה לא נמחקות.:
@דוד-חזן אמר בעזרה | תיקיות במכשיר נוקיה לא נמחקות.:
במידה ואין שם כבר ישומים אפשר דרך תוכנת מוביי להכנס לתיקיה ולמחוק את הקובץ הנ''ל ואז לחזור אחורה ולמחוק את התיקיה. בהצלחה!
אין במובי מב אפשרות למחוק בכלל תיקיות
אפשר , אני מוחק תמיד תיקיות, כשהתיקיה ריקה לוחצים על לחצן ימין בעכבר בוחרים delete ואישור.