מישהו יודע כמה אנדרואיד זה?
-
@למה-מה-קרה מה זה אומר כמה אנדרואיד יש בזה??

@ירושלים-שלי מה זאת אומרת מה הכוונה ,הכוונה היא כמה קילו אנדרואיד יש בזה

הוא מתכוון איזה מספר אנדרואיד זה! -
@ירושלים-שלי מה זאת אומרת מה הכוונה ,הכוונה היא כמה קילו אנדרואיד יש בזה

הוא מתכוון איזה מספר אנדרואיד זה! -
@שמואל-ש אמר במישהו יודע כמה אנדרואיד יש בזה:
@למה-מה-קרה אולי תשנה את הכותרת ל-איזה גירסת אנדרואיד זה.
דעתי גם ככה, זה יותר מובן...
ואולי גם על הדרך תקבל יותר עזרה, מי יודע.
-
@למה-מה-קרה אמר במישהו יודע כמה אנדרואיד יש בזה:
,תשאל את המוכר https://message.aliexpress.com/message/new.htm?spm=a2g0o.detail.100005.1.7267691fkTFIeN&productId=1005001942939467&messageType=product&memberType=seller&refer=//he.aliexpress.com/item/1005001942939467.html[הם עונים מהר יחסית]
ועל הדרך תשאל אותו עם יש עברית@1divid יש עברית לכל הנגנים של רויוזו כמו שכתוב שמה שזה תמיכה רב לשונות שבינהים עברית
-
@למה-מה-קרה
שאלתך היא:
כמה אנדוראיד יש בזה
התכוונת ל-
איזו גירסאת אנדוראיד יש במכשיר זה
התשובה:
עיין כאן:
https://he.aliexpress.com/item/4001106152650.html
במפרט. כתוב גירסאת אנדוראיד: 6.
תמונה:

סתם ידיעה, יש הרבה אתרים המוכרים דברים טכנולגיים ולא מפרטים הכל. מה שצריך לעשות זה לחפש את דגם המוצר בחניויות אחרות ולמצוא המידע שאתה מחפש.
מקווה שעזרתי.
סמן כנפתר. -
@למה-מה-קרה
שאלתך היא:
כמה אנדוראיד יש בזה
התכוונת ל-
איזו גירסאת אנדוראיד יש במכשיר זה
התשובה:
עיין כאן:
https://he.aliexpress.com/item/4001106152650.html
במפרט. כתוב גירסאת אנדוראיד: 6.
תמונה:

סתם ידיעה, יש הרבה אתרים המוכרים דברים טכנולגיים ולא מפרטים הכל. מה שצריך לעשות זה לחפש את דגם המוצר בחניויות אחרות ולמצוא המידע שאתה מחפש.
מקווה שעזרתי.
סמן כנפתר.@הנני-העני אני חושבת שלחפש את דגם המוצר לבדוק בחנות אחרת זה לא הכי יעיל, מכיון שיש נגיד מכשיר מסוים בגרסה מסוימת עם 4 ג'יגה ראם ויש את אותו המכשיר באותה גרסה עם ג'יגה ראם יותר גבוה.
לכן לעניות דעתי זה לא תמיד הכי יעיל.
-
@למה-מה-קרה אמר במישהו יודע כמה אנדרואיד יש בזה:
תשנה את הכותרת ל-"כמה קילו אנדרואיד יש בזה" כי אנשים חושבים שאתה שואל כמה ליטר אנדרואיד יש בזה
... -
@הנני-העני אני חושבת שלחפש את דגם המוצר לבדוק בחנות אחרת זה לא הכי יעיל, מכיון שיש נגיד מכשיר מסוים בגרסה מסוימת עם 4 ג'יגה ראם ויש את אותו המכשיר באותה גרסה עם ג'יגה ראם יותר גבוה.
לכן לעניות דעתי זה לא תמיד הכי יעיל.
@ירושלים-שלי
כמובן. יש גם להתחשב בזה.
אך עדיין, ישנם דברים שתואמים את כל הנפחים של אותו הדגם.
למשל, אם מוציאים עכשיו טלפון חדש של סמסוונג דור 5 אז מן הסתם שגם ה64 וגם ה128 גב יהיו עם דור 5 כך שזה לא משנה באיזה דגם תסתכלי זה יהא נכון.
אך מצד שני, הראם עלול להשתנות כי זה ביחס לגב אחסון פנימי. -
@ירושלים-שלי
כמובן. יש גם להתחשב בזה.
אך עדיין, ישנם דברים שתואמים את כל הנפחים של אותו הדגם.
למשל, אם מוציאים עכשיו טלפון חדש של סמסוונג דור 5 אז מן הסתם שגם ה64 וגם ה128 גב יהיו עם דור 5 כך שזה לא משנה באיזה דגם תסתכלי זה יהא נכון.
אך מצד שני, הראם עלול להשתנות כי זה ביחס לגב אחסון פנימי.@הנני-העני אוקי, אבל אין להתעלם מג'יגה ראם לדוגמה כי זה חלק בלתי נפרד מהמכשיר והמשימוש במכשיר אח"כ.
ולכן, דעתי היא שהרעיון שלך יכול לאכזב.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות