טעינת רב קו בטאבלט אנדרואיד
-
@י-הודה אבל הם מחברים לזה התקן חיצוני, לכל הנדרים פלוס מחובר התקן חיצוני, זה פשוט אפליקציה שקוראת את ההתקן החיצוני, לא נראה לי כזה אפליקציה שקשה להשיג
ולענין מכשיר הדרן, אני מכיר מישהו מהמשפחה עם הדרן בלי NFC והוא באמת לא יכול להטעין מהטלפון את הרב קו למרות שיש לו הדרן -
@יושב-אהלים זה מה שיש להם
ולגבי מכשיר הדרן לי היה ללא הרכיב הזה ועבד לי עם הקורא כרטיסים הנ"ל
ואם לא קשה להשיג את האפליקציה הזו אז תעלה אותה
על זה נפתח כל הנושא -
@יושב-אהלים אמר בטעינת רב קו בטאבלט אנדרואיד:
כרגע אני רואה שזה מסומן כלא נפתר, אז ככה, אין אופציה להטעין רב קו ללא התקן nfc כי זה ההתקן שקורא את הרב קו, אין אפליקציה שתעזור לזה כי עם הרכיב הפיזי לא מותקן מה יעזור אפליקציה, אין לי מושג אם יש אופציה על ידי חיבור התקן שקורא כרטיסים
אכן נכון מאוד
אממה הנידון כאן לאפשר הטענה דרך קורא כרטיסי רב קו כמו במחשבים ולזה צריך שלאפליקציה תהיה גישה אופציה לסריקה של כרטיס רב קו דרך קורא חיצוני..... -
@י-הודה אבל הם מחברים לזה התקן חיצוני, לכל הנדרים פלוס מחובר התקן חיצוני, זה פשוט אפליקציה שקוראת את ההתקן החיצוני, לא נראה לי כזה אפליקציה שקשה להשיג
ולענין מכשיר הדרן, אני מכיר מישהו מהמשפחה עם הדרן בלי NFC והוא באמת לא יכול להטעין מהטלפון את הרב קו למרות שיש לו הדרןהוא צריך לבקש את זה מהשירות לקוחות
-
@י-הודה אמר בטעינת רב קו בטאבלט אנדרואיד:
כרגע אני רואה שזה מסומן כלא נפתר, אז ככה, אין אופציה להטעין רב קו ללא התקן nfc כי זה ההתקן שקורא את הרב קו, אין אפליקציה שתעזור לזה כי עם הרכיב הפיזי לא מותקן מה יעזור אפליקציה, אין לי מושג אם יש אופציה על ידי חיבור התקן שקורא כרטיסים
בכל מכשירי נדרים פלוס וקהילות אין את הרכיב הזה וזה עובד גם בלי זה
דיברתי עם מנכ"ל נדרים פלוס והוא אמר לי שקיים כזו אפליקציה רק אין להם רשות לשחרר אותה לציבור הרחב
וגם בכל מכשירי הדרן זה עובד גם ללא הרכיב הזהיכול להיות שיש להדרן גם מכשירים שיש בהם את הרכיב המסוים כי הם דגמים יותר חדשים ומתקדמים.
אבל בכל אופן עובדה שיש את הנדרים פלוס בבתי כנסת שכן זקוקים לקורא כרטיסים של רב קו כדי שתהיה אפשרות להטעין דרכם ועל דא קא דברינא.... -
@אדקס אמר בטעינת רב קו בטאבלט אנדרואיד:
יכול להיות שיש להדרן גם מכשירים שיש בהם את הרכיב המסוים כי הם דגמים יותר חדשים ומתקדמים
זה לא קשור להדרן או לחברת סינון, זה קשור לטלפון עצמו, על פי רוב בטלפונים (חוץ מזולים במיוחד שאין) יש ובטאבלטים לא (חוץ מיקרים במיוחד שיש)
-
@יושב-אהלים יש לי גם את האפליקציה אבל אני לא יכול להעלות אותה לציבור הרחב..
-
@זונדל-גרנד איך זה עובד בלי הרכיב nfc?
-
@זונדל-גרנד לפי מה שהבנתי פה, במכשירים של נדרים פלוס אין צורך בקורא כרטיסים, וזה מעניין איך זה עובד..
-
@זונדל-גרנד יש לי את ה apk
אני שאלתי לא ביקשתי...
האם בעמדות של נדרים מטעינים באמצעות קורא כרטיסים או לא? -
@צדיק-תמים כן. זה פיתוח פרטי שלהם
-
חברה שיהיה ברור. גם אם למישהו יש את האפליקציה לא נראה לי שמותר לשחרר את זה לציבור הרחב.
-
@זונדל-גרנד א. הדרן לא נותנים את האפליקציה כקובץ APK
ב. למה לא להפיץ לציבור הרחב? אתה הממונה לעניני גזל? חצי מהפורום זה אפליקציות ותוכנות פרוצות