איך אני מגדיר שתמונה תיכנס למקום של ה margin של פיסקה?
-
יש לי פיסקה ב html והגדרתי ב css שיהיה על חצי עמוד, איך אני מכניס תמונה בחצי השני?
-
@איציק-דייטש איך הגדרת את ה - margin? תעלה את הקוד אם אתה יכול
-
-
@נ-נח אמר באיך אני מגדיר שתמונה תיכנס למקום של ה margin של פיסקה?:
@איציק-דייטש
https://www.w3schools.com/html/html_images_background.aspזה לא אמור לעזור לו למיטב הבנתי...
-
@מוטי-אורן הקוד הוא בערך ככה:
margin-right: 50%; margin-left: 2%;
ואני רוצה להכניס במקום שה
margin-right
השאיר, תמונה...
יש לך איך לעזור לי? -
@איציק-דייטש אוקיי. דבר ראשון, אם אתה רוצה להגדיר את הפסקה בצד שמאל, עדיף (במקרה שלך בכל אופן) לא להגדיר את זה עם margin כזה. כי במקרה שלך, לא תוכל להכניס אלמנט למקום של ה - margin. אני הייתי מציע לך לנסות לקבוע את margin-right ל - auto. מצרף דוגמה:
p { margin-right: auto; }
ולשם תכניס את התמונה.
אם זה לא עובד, והגיוני שזה לא יעבוד (תלוי בהגדרות נוספות שלך חוץ מה - margin), תגדיר לשתי האלמנטים רוחב באחוזים לפי מידות הדף, כלומר: אם הרוחב של הדף הוא 100% אז תגדיר לפיסקה 40% ולתמונה 60% או איך שבא לך, ותשתמש ב - float בכדי לקבוע ציפה של האלמנטים, מצרף דוגמה:
p { width: 40%; float: left; } img { width: 60%; float: left; }
ואם אתה שואל אותי, הדרך השנייה עדיפה בלי קשר.
נ.ב. עם הדרך השנייה ניתן גם לעבוד על רספונסיביות ביותר יעילות וקלות, ולכן הרבה אוהבים להשתמש בה (כולל אותי).יש עוד דרכים, אבל תבדוק קודם את מה שהזכרתי כאן ותעדכן.
-
@מוטי-אורן בעצם עם אני מגדיר את זה ככה:
p { width: 40%; float: left;}
אז את התמונה אני לא צריך להגדיר כי הוא אלמנט של אינליין, לא?
-
@איציק-דייטש אמר באיך אני מגדיר שתמונה תיכנס למקום של ה margin של פיסקה?:
אז את התמונה אני לא צריך להגדיר כי הוא אלמנט של אינליין, לא?
עקרונית אתה צודק, אבל אני אישית הייתי מעדיף לעשות לתמונה display: block מסיבות אחרות. האמת שהייתי מעדיף בכלל להכניס את שתיהם ל - div ואז זה יותר פשוט, כי אתה קובע רוחב לכל אחד מהדיבים.
-
@מוטי-אורן אהה, לגבי ה div אתה לגמרי צודק, תודה רבה על העזרה!!
-