מישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?
- 
מישהו יודע האם ואיך ניתן להחליף גירסה לנגן פיליפס 
 או האם יש משחקים שמתאימים לזה?
- 
 או האם יש משחקים שמתאימים לזה?
- 
 או האם יש משחקים שמתאימים לזה?@איש-שחושב-מעבר אאל"ט, יש גרסה עם וידיאו. 
- 
@איש-שחושב-מעבר אולי משחקי פלאש? 
- 
@איש-שחושב-מעבר אאל"ט, יש גרסה עם וידיאו. @אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר אאל"ט, יש גרסה עם וידיאו. אז הוא שואל איך מחליפים לו גירסא 
- 
 או האם יש משחקים שמתאימים לזה?@איש-שחושב-מעבר באזור ירושלים, מרכז האלקטרוניקה מחליפים גירסאות. 
- 
@אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר אאל"ט, יש גרסה עם וידיאו. אז הוא שואל איך מחליפים לו גירסא @thmhe אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר אאל"ט, יש גרסה עם וידיאו. אז הוא שואל איך מחליפים לו גירסא צודק 
- 
@איש-שחושב-מעבר באזור ירושלים, מרכז האלקטרוניקה מחליפים גירסאות. @אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר באזור ירושלים, מרכז האלקטרוניקה מחליפים גירסאות. אני גר במודיעין עילית... 
 ובכל אופן: איפה החנות?
 כמה זה עולה?
 תודה
- 
@איש-שחושב-מעבר אולי משחקי פלאש? @thmhe אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר אולי משחקי פלאש? מה זה?!-swf? 
- 
@thmhe אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר אולי משחקי פלאש? מה זה?!-swf? 
- 
@אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר באזור ירושלים, מרכז האלקטרוניקה מחליפים גירסאות. אני גר במודיעין עילית... 
 כמה זה עולה?
 תודה@איש-שחושב-מעבר תבדוק בחנות שקנית, אם יש להם גם גרסה עם וידיאו. 
 בדרך כלל יהיה להם.
- 
@איש-שחושב-מעבר תבדוק בחנות שקנית, אם יש להם גם גרסה עם וידיאו. 
 בדרך כלל יהיה להם.@אריאלל למרכז האלקטרוניקה בירושלים יש 
- 
@איש-שחושב-מעבר באזור ירושלים, מרכז האלקטרוניקה מחליפים גירסאות. 
- 
- 
@אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: באזור ירושלים, מרכז האלקטרוניקה מחליפים גירסאות. @אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: באזור ירושלים, מרכז האלקטרוניקה מחליפים גירסאות. @איש-שחושב-מעבר אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר באזור ירושלים, מרכז האלקטרוניקה מחליפים גירסאות. אני גר במודיעין עילית... 
 כמה זה עולה?
 תודה
- 
@איש-שחושב-מעבר תבדוק בחנות שקנית, אם יש להם גם גרסה עם וידיאו. 
 בדרך כלל יהיה להם.פוסט זה נמחק!
- 
@אריאלל למרכז האלקטרוניקה בירושלים יש @זלמן-שמערל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: מרכז האלקטרוניקה בירושלים יש @איש-שחושב-מעבר מוזר, כי אתה רואה, גם @זלמן-שמערל אמר ככה. 
 או שאולי, הם מוכרים עם וידיאו, אבל לא צורבים גרסה.
 ( כי פיליפס, עם וידיאו, אני יודע בוודאות שהם מוכרים, עד לפני חודש לפחות.)
- 
@זלמן-שמערל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: מרכז האלקטרוניקה בירושלים יש @איש-שחושב-מעבר מוזר, כי אתה רואה, גם @זלמן-שמערל אמר ככה. 
 ( כי פיליפס, עם וידיאו, אני יודע בוודאות שהם מוכרים, עד לפני חודש לפחות.)@אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @זלמן-שמערל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: מרכז האלקטרוניקה בירושלים יש @איש-שחושב-מעבר מוזר, כי אתה רואה, גם @זלמן-שמערל אמר ככה. 
 ( כי פיליפס, עם וידיאו, אני יודע בוודאות שהם מוכרים, עד לפני חודש לפחות.)
 טעות התכוונתי לענות לזה:@אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @איש-שחושב-מעבר תבדוק בחנות שקנית, אם יש להם גם גרסה עם וידיאו. 
 בדרך כלל יהיה להם.
- 
@זלמן-שמערל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: מרכז האלקטרוניקה בירושלים יש @איש-שחושב-מעבר מוזר, כי אתה רואה, גם @זלמן-שמערל אמר ככה. 
 ( כי פיליפס, עם וידיאו, אני יודע בוודאות שהם מוכרים, עד לפני חודש לפחות.)@אריאלל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: @זלמן-שמערל אמר במישהו יודע על פריצות והוספות לנגן פיליפס כשר?: מרכז האלקטרוניקה בירושלים יש @איש-שחושב-מעבר מוזר, כי אתה רואה, גם @זלמן-שמערל אמר ככה. 
 ( כי פיליפס, עם וידיאו, אני יודע בוודאות שהם מוכרים, עד לפני חודש לפחות.)ובכל מקרה:מה הכתובת?