אחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD
-
@עניו-כמשה https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=אחת+ולתמיד+איזה+מעבדים+הכי+טובים+INTEL+או+AMD
רק עצה קטנה, תסתכל בעיקר על חומר מהשנה האחרונה.
-
@חראשו אמר באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
@עניו-כמשה א. יש על מידע בגוגל וכו
ב. עד לפני כמה שנים אינטל היה הכי טובה בשוק לאחרונה AMD התחילו להוציא מעבדים טובים אפי יותר מאינטל בדברים מסוימים כמו מעבדים בגודל של פחות מ 10 ננומטר והם נותנים יחסית למחיר תמורה יותר טובה מאינטלנשמע שיש לך ידע בענין...
האם תוכל לומר לי אם המאפיינים של AMD הזה שווים לאינטל מעבד I7?
-
איננו יודע כ"כ הבדלים, אבל עלי לציין שהמעבדים החדשים של אינטל דור 11, הם מעבדים שעוברים את כל הדימיון (אולי בגלל שזה המעבדים שיוצרו במפעלי אינטל בארץ, וזה ראש יהודי....), בכל מקרה בדגמים מסוימים יש קפיצה של 40 %!!! מדור 10 לדור 11.
ממש אפשר להגיד שעדיף i5 דור 11 מאשר i7 דור 8 ואפילו 9..., בכל מקרה ממליץ בכל לב להוסיף את ה 100 200 שקלים ולקבל מעבד חדש דור 11, שוה כל שקל! -
@a0533057932 מה ששמתי למעלה איזה דור זה נקרא?
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שמעון-לאופר זה מ AMD לא יודע איך זה מתייחס שם ביחס לדורות של אינטל
-
@שמעון-לאופר אמר באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
@a0533057932 מה ששמתי למעלה איזה דור זה נקרא?
זה לא אינטל זה AMD
וזה לכאורה דור עדכני אולי משנה שעברה -
@a0533057932 אמר באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
@davd אכן דור 11 ומעלה זה כמו הקפיצה של דור 8
אבל זה לא מחייב שזה יותר טוב מAMDנכון.
אך בכנס של השקת המעבדים של אינטל הם הציגו מגוון תרחישים שהמעבדים שלהם התמודדו טוב יותר מאשר המעבדים החדשים של AMD (על אף שבדגמים מסוימים המפרט של AMD היה יותר) -
@davd אמר באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
אך בכנס של השקת המעבדים של אינטל הם הציגו מגוון תרחישים שהמעבדים שלהם התמודדו טוב יותר מאשר המעבדים החדשים של AMD (על אף שבדגמים מסוימים המפרט של AMD היה יותר)יפה שהציגו
לAMD יש יותר ליבות מאשר אינטל -
@davd אמר באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
אך בכנס של השקת המעבדים של אינטל הם הציגו מגוון תרחישים שהמעבדים שלהם התמודדו טוב יותר מאשר המעבדים החדשים של AMD (על אף שבדגמים מסוימים המפרט של AMD היה יותר)יפה שהציגו
לAMD יש יותר ליבות מאשר אינטליכול להיות, אך בדיוק זה מה שהם רצו להראות, שלא תמיד המעבד בעל היותר ליבות, עדיף..., ובמגוון תרחישים המעבדים של אינטל עשו עבודה יותר טובה....
בכל מקרה ברור שכהיום התחרות בין אינטל ל AMD היא שקולה מתמיד, וכדי לקנות את העדכניים, מכל מה שתבחר.... -
@ישראל-142 כמובן שבטבלה חסר מאד מה הדגמים שאתה משווה
-
@עניו-כמשה
AMD היא חברה סינית עם מעבדים טובים שבעיקר מתאימים למשחקים וכדומה
למחשב עדיף שתקנה אינטל יותר מתמאים ויותר חזק -
@anomimi1789 כתב באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
AMD היא חברה סיני
אפשר מקור?
אאל"ט אמריקאית. -
@עניו-כמשה ארכיטקטורה שונה וממילא אי אפשר לכאורה לענות על זה תשובה חד משמעית (כמובן שאני מתכוון להשוואה של שני מעבדים משני החברות שהם באותה רמה)
לדוגמא ניסיתי פעם להריץ לינוקס לייב בגרסא דיאטטית על מעבד AMD (חלש) וזה לא זז בעוד שעל אינטל (חלש) זה היה לא רע בכלל...חוץ מזה אם אתה עושה השוואה למעבדי PC אז תוסיף גם קוואלקום שגם מביאים תחרות בעניין זה (ואם גם השוק של מק נחשב אז גם אפל)
-
@2580 כתב באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
@עניו-כמשה ארכיטקטורה שונה וממילא אי אפשר לכאורה לענות על זה תשובה חד משמעית (כמובן שאני מתכוון להשוואה של שני מעבדים משני החברות שהם באותה רמה)
Spoiler
חוץ מזה אם אתה עושה השוואה למעבדי PC אז תוסיף גם קוואלקום שגם מביאים תחרות בעניין זה (ואם גם השוק של מק נחשב אז גם אפל)
@ישראל-142
אנשים שוכחים משהו קריטי אם תקנה מחשב עם מעבד AMD או קוולקאום יש שם חסרון ממש בולט והוא שאין שם חיבורי THUNDERBOLT שזה דבר כ''כ חשוב שיהיה במחשב, היכולות המדהימות שלו זה משהו מטורף ואת זה יש רק במחשבים מבוססי אינטל [חוץ מאפל שגם להם יש את זה]. -
@יעקב-אליעזר כתב באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
אנשים שוכחים משהו קריטי
תאר לעצמך שלא רק שוכחים, אלא אפילו לא יודעים.
אין לי שמץ מושג מה זה, האם יש לי את זה במחשב, והאם זה יכול להיות יעיל לשימושים שלי. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב באחת ולתמיד איזה מעבדים הכי טובים INTEL או AMD:
תאר לעצמך שלא רק שוכחים, אלא אפילו לא יודעים.
אין לי שמץ מושג מה זה, האם יש לי את זה במחשב, והאם זה יכול להיות יעיל לשימושים שלי.תגגל