תוכנה להעברת קבצים במהירות
-
@אריאלל לא חבל בכלל. פשוט מצויין שמיקרוסופט בנו את הווינדוס שההעברת קבצים המובנית הכי מהירה, ולא צריך להתקין תוכנות צד ג'.
נראה לי שאתה צריך להחליף דיסק און קי / כונן / מחשב. בעיית האיטיות שלך אין לה קשר תוכנתי. זה כמו שתבקש אפשרות לנסוע עם צב במהירות 200 קמ"ש. -
@פישל זה לא יותר מהיר אבל יש לזה מעלה שהוא לא מתעקש/נתקע בגלל הרשאות וכו' ומדלג על מה שאינו בר העתקה כך שכשהולכים לישון עם העתקה של 400GB לא מתעוררים עם הפתעה שזה נתקע ב3% בגלל ש"דרושה לך הרשאה להעתקת קובץ זה" אבל מצד שני הוא לפעמים נתקע (לפחות אצלי) ללא סיבה הנראית לעין ואין מה לעשות בכדי לגרום לו לעבוד (הבעיה הזאת נראה לי קיימת רק מאז העידכון האחרון)
-
@שלמה-ווייס אמר בתוכנה להעברת קבצים במהירות:
@פישל זה לא יותר מהיר אבל יש לזה מעלה שהוא לא מתעקש/נתקע בגלל הרשאות וכו' ומדלג על מה שאינו בר העתקה כך שכשהולכים לישון עם העתקה של 400GB לא מתעוררים עם הפתעה שזה נתקע ב3% בגלל ש"דרושה לך הרשאה להעתקת קובץ זה" אבל מצד שני הוא לפעמים נתקע (לפחות אצלי) ללא סיבה הנראית לעין ואין מה לעשות בכדי לגרום לו לעבוד (הבעיה הזאת נראה לי קיימת רק מאז העידכון האחרון)
כל כך נכון !
-
@eitcok-grafik TYPE-C GEN 2 נותן גם ג'יגה לשניה, (בתנאי שהכונן והכבל גם תומכים בזה). ויש גם חיבורים יותר מהירים, מה שהבאתי הוא כבר די נפוץ היום.