עזרה גדולה!
-
@ליבוביץ נותר לך 2 דקות למחוק, חבל שתורחק מהפורום
-
-
@שלמה-ווייס חבל שפורום כזה נכבד לא מוכן בזמנים כל כך קשים לעפ ישראל לתת במה להתרמה כל כך חשובה! זה במקום הנכון של עזרה הדדית! למה למחוק?
-
@שלמה-ווייס חבל שפורום כזה נכבד לא מוכן בזמנים כל כך קשים לעפ ישראל לתת במה להתרמה כל כך חשובה! זה במקום הנכון של עזרה הדדית! למה למחוק?
פוסט זה נמחק! -
-
פוסט זה נמחק!
@שלמה-ווייס חבל מאוד שכך זה מתנהל, ודרך אגב אני נאמן ומתנדב של הארגון
-
@bbn כבר פורסם כאן אותו אשכול לפחות פעמיים ונמחק....
-
@bbn כבר פורסם כאן אותו אשכול לפחות פעמיים ונמחק....
@שלמה-ווייס מה זה מפריע אני לא מבין?שיש שרשור אחד לדבר כזה?
-
-
@יהודה-12 יש כאלו שהסכימו לפרסם ללא תשלום בניהם הרבה פורומים ואפילו אתר גדול מאוד! לא הכל כסף בחיים!
-
פוסט זה נמחק! -
@יהודה-12 יש כאלו שהסכימו לפרסם ללא תשלום בניהם הרבה פורומים ואפילו אתר גדול מאוד! לא הכל כסף בחיים!
-
בנתיים אולי תכנסו אתם להרים תרומה לארגון במקום להסביר לי למה זה לא רצוי פה? המנהל יחליט אם למחוק ואני מקוה שיחליט לתת לפוסט אחד כזה במה. ברכה לאתר יהיה!
@ליבוביץ מי אומר שלא תרמנו, אני לדוגמא תרמתי כי שכן שלי ביקש ממני מאד יפה ותעשה גם אתה כך ותצליח
-
@ליבוביץ מי אומר שלא תרמנו, אני לדוגמא תרמתי כי שכן שלי ביקש ממני מאד יפה ותעשה גם אתה כך ותצליח
@שלמה-ווייס מעולה ישר כח! אני עושה גם כך וגם מנסה את הרשת לעזרה למיזם. אני מקוה שששמואל יאשר חד פעמי את העניין. תזכו למצוות!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות