מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס
-
@sh774 אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@שער-השמים אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
המלצה לשידרוג
שאם המספר נמצא אצלי באנשי הקשר שיציג את שמו.
יהיה מקום ששם אני ישים טבלת אקסל שבה יהוי אנשי הקשר שלי עם מספרי טלפון ומשם ישאב את השמות.ListAllInformation
קודם כל @שמואל תודה רבה, אין מילים שימושי מאוד !
@sh774 לא הבנתי מה קשור ListAllInformation
זה יכול לעזור לקבל מייל עם 'שם' איש הקשר לפי טבלה?
זה הדבר היחיד שחסר בשירות הזה. -
@חצקל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@sh774 אתה יכול לפרט איך בדיוק?
הוא יקח מטור מסוים את כל השמות ואז אם יזהה שהמספר מופיע בליסט הוא ישלח הודעה עם השם של האדם
כאילו הוא ישלח עוד פרטים מהליסט מה שיש כבר בקבלת נתונים לדוגמא -
עדכון: ד' סיוון תש"פ
@33men @אוהב-אמת @חצקל @אש וכל מי שביקש את זה...
נוספה אפשרות לקבל את שם המתקשר במייל/בסמס שמגיע
האפשרות היא דרך הכנסת השמות בקובץ
EnterIDValName.ini
בשלוחה של ההגדרה.דבר ראשון מוסיפים בשלוחה של הAPI:
enter_id=yes login_add_val_name=yes enter_id_type=phone record_name=no
ואחרי זה להעלות קובץ
EnterIDValName.ini
באותה שלוחה.
בקובץ כותבים מספר=שם איש קשר.למשל:
0773137770=ימות המשיח
וכן הלאה
ואז במייל נקבל:
באם לא מוגדר למספר כינוי נקבל:
בהצלחה רבה!
-
@שמואל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@אוהב-אמת שים לב, זה לא קשור ל ListAllInformation אלא רק ל
login_add_val_name
כמה דקות בעז"ה אני מעלה עידכוןזה תלוי מה מוגדר נראה לי שאפשר גם לשלוח חיתוך כמו בקבלת נתונים ומכירות מה ListAllInformation
-
@שמואל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
EnterIDValName.ini
למה עשיתי ככה וכשאני מתקשר הוא אומר לי "שגיאה, לא ניתן לבצע פעולה זו שלום ותודה"
מה הבעיה בזה?enter_id=yes login_add_val_name=yes enter_id_type=phone record_name=no
זה מה שהגדרתי זה טוב?
type=api api_link=https://ivr2.shmuel.net/call2.php api_url_post=yes api_add_0=mail_to=@gmail.com api_add_1=to=0533333333 api_answer_ok=go_to_folder=/1 api_add_2=go=/1 enter_id=yes login_add_val_name=yes enter_id_type=phone record_name=no
-
מישהו יודע, למה זה התחיל להגיד שגיאה?
הייתי צריך לקבל טלפון חשוב מאוד והייתי רגוע עם זה..... ומאת ה' היתה זאת שהתחיל להגיד שגיאה ו.....תודה ענקית
הגדרה היא:
type=api
api_link=https://ivr2.shmuel.net/call2.php
api_url_post=yes
api_add_0=mail_to=XXXXXXX@gmail.com
api_add_1=to=XXXXXXXX
api_add_2=go=/4
api_add_3=text=no
api_answer_ok=go_to_folder=hangup -
@להבין-וליצור @מלל אם מישהוא יוכל לכתוב לי בפרטי מספר מערכת וסיסמה/להעלות לפה את הלוג של הAPI מהמערכת.