מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס
-
דבר ראשון, ממש תודה רבה.
עוזר ומועיל מאד.דבר שני, יש דרך שזה בעצם יגלה מספרים חסויים שמתקשרים ואני דוחה אותם? ניסיתי ולא מראה את המספר, וממה שהבנתי בימות המשיח המערכות שלהם מגלים חסוי...
-
@עורך-מקומי אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
דבר שני, יש דרך שזה בעצם יגלה מספרים חסויים שמתקשרים ואני דוחה אותם? ניסיתי ולא מראה את המספר, וממה שהבנתי בימות המשיח המערכות שלהם מגלים חסוי...
אם המערכת שאתה מכניס את המודול מזהה חסוי זה גם יזהה בזה
-
@שמואל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@עורך-מקומי אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
דבר שני, יש דרך שזה בעצם יגלה מספרים חסויים שמתקשרים ואני דוחה אותם? ניסיתי ולא מראה את המספר, וממה שהבנתי בימות המשיח המערכות שלהם מגלים חסוי...
אם המערכת שאתה מכניס את המודול מזהה חסוי זה גם יזהה בזה
לא ידעתי שקיים "מודול חסוי" בכלל, יש מצב לקישור בפורום של ימות או למקום אחר עם הסבר וקוד למודול? מסתמא זה בתשלום, לא?
-
@שער-השמים אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
המלצה לשידרוג
שאם המספר נמצא אצלי באנשי הקשר שיציג את שמו.
יהיה מקום ששם אני ישים טבלת אקסל שבה יהוי אנשי הקשר שלי עם מספרי טלפון ומשם ישאב את השמות.ListAllInformation
-
עידכון מהיום.
כבחירת מחדל אין צורך ב
api_answer_ok=go_to_folder=/0
אלא, בכניסה לשלוחה המערכת תקריא בקול ממוחשב "המנוי אינו זמין" ואז תנתק.
אם רוצים שלא יקריא יש לשלוח
text=no
למשל ככה:api_add_3=text=no
בנוסף, אם רוצים שהמערכת לא תנתק אלא תעבור לשלוחה אחרת יש לשלוח ערך
go=/X
למשל:api_add_2=go=/2
ויעבור לשלוחה 2.
עודכן גם למעלה
-
@חצקל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@שמואל אולי אפשר לעשות החרגה למספר אחד שלא יגיע מייל?
@חצקל את זה אתה יכול לעשות לבד
יש היום הרבה אפשרויות
כמו מודל הפניה לפי מחייג או הפניה לפי רשימת תפוצה בכל מודל
אם אתה לא מסתדר אני יביא את ההגדרות -
@שמואל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
המיילים על השיחות שלא התקבלו נשלחים מכתובת: ###### CallNoOpen@shmm.tk מהשם: מי התקשר אילי
במקום אילי תכתוב אליי -
@להבין-וליצור אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
במקום אילי תכתוב אליי
טופל
-
עידכון מהיום.
למה אי אפשר ללחוץ 200 פעם על הלייק????
אין מילים...
אלף תודות!