מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס
-
@שמואל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@מוגן אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@שמואל איך אני מגדיר שהמאזין יעבור אח"כ לשלוחה ראשית?
לא ממש הבנתי את השאלה
כדי שהמערכת תשלח מייל/סמס המשתמש צריך להיכנס לשלוחה שבה הגדרת את ההגדרות הנ"ל.
תוכל אחרי זה להוציא אותו לשלוחת תפריט.זה בדיוק השאלה שלי איך נקראת שלוחה ראשית 0 זה שלוחת הניהול, ו 1 -9 זה שלוחות של השמעת קבצים, איזה סימון צריך כדי שהמאזין יחזור לתפריט
תודה רבה. -
תודה.
זה מה שעשיתי..
כלומר העברתי את שלוחת התא קולי למייל לשלוחה 1 ואת ההגדרות שהעלת שמתי בשלוחה ראשי, אבל תכלס לא הצלחתי לגלות איך קוראים לשלוחה הראשית, למשל אם אני רוצה להפנות את המאזין לאחר שהוא נכנס לשלוחה 1 בחזרה לשלוחה הראשית..
בכל אופן תודה רבה על כל העזרה. -
@שמואל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@מוגן השלוחה הראשית זה
api_answer_ok=/
אבל אם השלוחה הראשית זה שלוחה הapi ותפנה את הלקוח לאחר הפעולה לשלוחה הראשית זה יצור לופ של הפעולה, כלומר, זה יבצע את אותו דבר הרבה פעמים עד שהלקוח ינתק
אכן אחזתי את זה תוך כדי ביצוע ההגדרות, אבל שאלתי מה שמה של השלוחה הראשית סתם בשביל הידע,
-
דבר ראשון, ממש תודה רבה.
עוזר ומועיל מאד.דבר שני, יש דרך שזה בעצם יגלה מספרים חסויים שמתקשרים ואני דוחה אותם? ניסיתי ולא מראה את המספר, וממה שהבנתי בימות המשיח המערכות שלהם מגלים חסוי...
-
@עורך-מקומי אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
דבר שני, יש דרך שזה בעצם יגלה מספרים חסויים שמתקשרים ואני דוחה אותם? ניסיתי ולא מראה את המספר, וממה שהבנתי בימות המשיח המערכות שלהם מגלים חסוי...
אם המערכת שאתה מכניס את המודול מזהה חסוי זה גם יזהה בזה
-
@עורך-מקומי אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
דבר שני, יש דרך שזה בעצם יגלה מספרים חסויים שמתקשרים ואני דוחה אותם? ניסיתי ולא מראה את המספר, וממה שהבנתי בימות המשיח המערכות שלהם מגלים חסוי...
אם המערכת שאתה מכניס את המודול מזהה חסוי זה גם יזהה בזה
לא ידעתי שקיים "מודול חסוי" בכלל, יש מצב לקישור בפורום של ימות או למקום אחר עם הסבר וקוד למודול? מסתמא זה בתשלום, לא?
-
@שער-השמים אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
המלצה לשידרוג
שאם המספר נמצא אצלי באנשי הקשר שיציג את שמו.
יהיה מקום ששם אני ישים טבלת אקסל שבה יהוי אנשי הקשר שלי עם מספרי טלפון ומשם ישאב את השמות.ListAllInformation
-
עידכון מהיום.
כבחירת מחדל אין צורך ב
api_answer_ok=go_to_folder=/0
אלא, בכניסה לשלוחה המערכת תקריא בקול ממוחשב "המנוי אינו זמין" ואז תנתק.
אם רוצים שלא יקריא יש לשלוח
text=no
למשל ככה:api_add_3=text=no
בנוסף, אם רוצים שהמערכת לא תנתק אלא תעבור לשלוחה אחרת יש לשלוח ערך
go=/X
למשל:api_add_2=go=/2
ויעבור לשלוחה 2.
עודכן גם למעלה
-
@חצקל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@שמואל אולי אפשר לעשות החרגה למספר אחד שלא יגיע מייל?
@חצקל את זה אתה יכול לעשות לבד
יש היום הרבה אפשרויות
כמו מודל הפניה לפי מחייג או הפניה לפי רשימת תפוצה בכל מודל
אם אתה לא מסתדר אני יביא את ההגדרות