מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס
-
@אוהב-לעזור אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
נייח
ב'רמי לוי' לא עובד,
באיזה חברות עובד? -
@אש אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
תודה! הצלחתי.
לפעמים הוא שולח לי 2 אסמסים ביחד . יש מצב שהגדרתי משהו לא נכון?כן, בשורה
api_answer_ok=go_to_folder=/0
במקום
/0
אתה צריך להגדיר שלוחה שאילה הלקוח ילך לאחר שהסמס נשלח.
תוודא שאין לופ (שהמשתמש לא חוזר על עצמו לאותה שלוחה ושולח שוב את הסמס) -
@מוגן אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@שמואל איך אני מגדיר שהמאזין יעבור אח"כ לשלוחה ראשית?
לא ממש הבנתי את השאלה
כדי שהמערכת תשלח מייל/סמס המשתמש צריך להיכנס לשלוחה שבה הגדרת את ההגדרות הנ"ל.
תוכל אחרי זה להוציא אותו לשלוחת תפריט. -
@שמואל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@מוגן אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@שמואל איך אני מגדיר שהמאזין יעבור אח"כ לשלוחה ראשית?
לא ממש הבנתי את השאלה
כדי שהמערכת תשלח מייל/סמס המשתמש צריך להיכנס לשלוחה שבה הגדרת את ההגדרות הנ"ל.
תוכל אחרי זה להוציא אותו לשלוחת תפריט.זה בדיוק השאלה שלי איך נקראת שלוחה ראשית 0 זה שלוחת הניהול, ו 1 -9 זה שלוחות של השמעת קבצים, איזה סימון צריך כדי שהמאזין יחזור לתפריט
תודה רבה. -
תודה.
זה מה שעשיתי..
כלומר העברתי את שלוחת התא קולי למייל לשלוחה 1 ואת ההגדרות שהעלת שמתי בשלוחה ראשי, אבל תכלס לא הצלחתי לגלות איך קוראים לשלוחה הראשית, למשל אם אני רוצה להפנות את המאזין לאחר שהוא נכנס לשלוחה 1 בחזרה לשלוחה הראשית..
בכל אופן תודה רבה על כל העזרה. -
@שמואל אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
@מוגן השלוחה הראשית זה
api_answer_ok=/
אבל אם השלוחה הראשית זה שלוחה הapi ותפנה את הלקוח לאחר הפעולה לשלוחה הראשית זה יצור לופ של הפעולה, כלומר, זה יבצע את אותו דבר הרבה פעמים עד שהלקוח ינתק
אכן אחזתי את זה תוך כדי ביצוע ההגדרות, אבל שאלתי מה שמה של השלוחה הראשית סתם בשביל הידע,
-
דבר ראשון, ממש תודה רבה.
עוזר ומועיל מאד.דבר שני, יש דרך שזה בעצם יגלה מספרים חסויים שמתקשרים ואני דוחה אותם? ניסיתי ולא מראה את המספר, וממה שהבנתי בימות המשיח המערכות שלהם מגלים חסוי...
-
@עורך-מקומי אמר בלמבינים במערכות של ימות המשיח - מי התקשר אליי שלא הייתי זמין - אפשרות לקבלה במייל\סמס:
דבר שני, יש דרך שזה בעצם יגלה מספרים חסויים שמתקשרים ואני דוחה אותם? ניסיתי ולא מראה את המספר, וממה שהבנתי בימות המשיח המערכות שלהם מגלים חסוי...
אם המערכת שאתה מכניס את המודול מזהה חסוי זה גם יזהה בזה