תגובה: מדריך איך להוריד מיוטיוב כל האפשריות של @פישל | אפשרות 8 לא עובדת
-
תגובה: מדריך איך להוריד מיוטיוב כל האפשריות
@פישל אפשרות 8 (להוסיף "הורדה" ליד הלייק של הסרטון) לא הולכת לי.
הצלחתי להוריד כמה פעמים, ואח"כ כל פעם שאני מנסה פשוט יורד לי קובץ htm ולא mp4איך אפשר לסדר את זה?
ממש תודה!! -
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בתגובה: מדריך איך להוריד מיוטיוב כל האפשריות של @פישל | אפשרות 8 לא עובדת:
תגובה: מדריך איך להוריד מיוטיוב כל האפשריות
@פישל אפשרות 8 (להוסיף "הורדה" ליד הלייק של הסרטון) לא הולכת לי.
הצלחתי להוריד כמה פעמים, ואח"כ כל פעם שאני מנסה פשוט יורד לי קובץ htm ולא mp4איך אפשר לסדר את זה?
ממש תודה!!א המדריך נכתב בכדי לעזור להוריד מיוטיוב אם יש אופציה מסויימת שלא עובדת אז כדאי לנסות אפשרות אחרת
ב כפי מה שנכתב לאחרונה האפשרות הזאת מורידה בלי שמע אז כדאי שתבדוק
ג נסה גלישה בסתר
ד אם הצלחת פעם ראשונה למה צריך פעם שניה -
@פישל אמר בתגובה: מדריך איך להוריד מיוטיוב כל האפשריות של @פישל | אפשרות 8 לא עובדת:
מה שקרה לי אתמול, הורדתי סרטון ואז גיליתי שהוא בלי שמע. אח"כ גיליתי שהייתי עם מצב של "השתקת האתר", ביטלתי אותה וירד מחדש טוב. אולי זה מה שקרה להם..
ד אם הצלחת פעם ראשונה למה צריך פעם שניה
אני רוצה להוריד עכשיו סרטון אחר, רק רציתי לציין שהאפשרות הזו כן עבדה לי לפני כן
@פישל אמר בתגובה: מדריך איך להוריד מיוטיוב כל האפשריות של @פישל | אפשרות 8 לא עובדת:
ג נסה גלישה בסתר
לא עובד. יכול להיות ששיחקתי עם ההגדרות במשהו? (לא זכור לי בכללל, אבל אולי מישהו אחר או ששכחתי)
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בתגובה: מדריך איך להוריד מיוטיוב כל האפשריות של @פישל | אפשרות 8 לא עובדת:
מה שקרה לי אתמול, הורדתי סרטון ואז גיליתי שהוא בלי שמע. אח"כ גיליתי שהייתי עם מצב של "השתקת האתר", ביטלתי אותה וירד מחדש טוב. אולי זה מה שקרה להם..
ד אם הצלחת פעם ראשונה למה צריך פעם שניה
אני רוצה להוריד עכשיו סרטון אחר, רק רציתי לציין שהאפשרות הזו כן עבדה לי לפני כן
ג נסה גלישה בסתר
לא עובד. יכול להיות ששיחקתי עם ההגדרות במשהו? (לא זכור לי בכללל, אבל אולי מישהו אחר או ששכחתי)
לא יודע אבל הייתי ממליץ לא להשתמש איתו כרגע
יש מספיק אפשרויות אחרות -
יש מספיק אפשרויות אחרות
אבל הכול שם עם תוכנות/רימון לא??
-
יש מספיק אפשרויות אחרות
אבל הכול שם עם תוכנות/רימון לא??
לא הבנתי מה קשור תוכנות לרימון
א יש שם גם סקריפט שCHV בנה
ב אם יש אפשרות לראות אפשר גם להוריד -
יש מצב שהוא רק למשתמשי נטפרי? הוא לא עובד לי על אף סרטון..
-
יש מצב שהוא רק למשתמשי נטפרי? הוא לא עובד לי על אף סרטון..
הוא עובד רק על דברים שפתוחים בנטפרי
וגם זה עושה קצת בעיות
כיום הדרך המעולה זה דרך תוכנות
כמו כן יש שם עוד איזה סקריפט כזה
אפשרות 10