ניוד טלפון קוי מבזק
-
כרגע אני מחוברת לבזק בחבילת אינטרנט כולל תשתית וקו טלפון , ספק דרכם. מחיר השירותי אינטרנט סבירים כי עכשיו חידשתי חבילה, ויש לי נתב הכי מתקדם.
הבעיה שלי עכשיו זה הקו בבית שסוחט ממני כסף בגלל השיחות בבית בגלל הסגר והלימודים בטלפון (אין זום )
למרות שעשיתי את החבילה הכי משתלמת. לדוגמא נשארו לי 18 דקות מתוך 1800 לחשבון הנוכחי, ועוד נותרו 34 יום... נאלצתי לקחת את המכשיר לנתק מהקיר ולשים בארון ( חסימת שיחות יוצאות עולה לי גם בתשלום.. )
מי יכול להציע לי אלטרנטיבה? תודה
אשמח לדעת אם הנושא אינו רלוונטי לפורום זה. תודה -
@chedva יש דבר כזה, שהוא בעצם ראוטר, אבל במקום לעבוד על קו נייח ביתי, הוא עובד על כרטיס סים שמכניסים לתוכו.
יש לו חיבור לטלפון ביתי, פקס, שלוש חיבורי רשת לאינטרנט, וגם חיבור WIFI.
המעלה בו היא שאתה משתמש כרגיל בטלפון נייח כמו עכשיו אבל אתה משלם עלות של טלפון נייד!
זאת אומרת שאם למשל אתה לוקח את חברת גולן טלקום (-סתם לדוגמא), יש לך 5,000 דקות ב-25 ש"ח!!!!!! וכן הלאה.
וכן גם אתה מציין שאתה משתמש עם קו אינטרנט, אז אתה יכול להעביר גם את זה לראוטר הנ"ל וגם זה יעלה לך הרבה יותר זול!!!
עלותו היא כפי שאתה רואה כ-700 ש"ח אבל החיסכון שהוא חוסך הוא עצום!!!!!!!
חיסרון אחד ויחיד, שבשיחה ממתינה לא נרשם מי מתקשר אליך-אם מישהו מתקשר אליך כשאתה באמצע לדבר, אתה לא רואה מי זה, רק שומע צליל חיוג. ובשביל זה אפשר לבטל את השירות שיחה ממתינה וזהו...
קרדיט ל @שלמה-ווייס -הוא עזר לי פה הרבה! -