מכשיר פלאפון עם אנשי קשר בכרטיס זכרון
-
@מוטי-ברנד אמר במכשיר פלאפון עם אנשי קשר בכרטיס זכרון:
אתה רוצה להשתמש אם הפלאפון? או פלאפון לגיבוי לא הבנתי?
הוא רוצה לגבות את האנשי קשר שלו על הכרטיס
והוא שואל באיזה פלאפון זה אפשרי! -
@קטונתי
משתיקתו של @מוטי-ברנד מסכים עם הדברים והסכמתו חשובה לי כי הוא המומחה לדברי @יוסי-הגאון
עכשיו, אם הדברים נכונים, דבר ראשון, תודה ענקית לכולם על ההענות המהירה ת'אמת לא ציפיתי לכזו ההענות מהירה אין עליכם
אם יש מיהו ממכם שמתעסק עם זה באזור בני ברק אשמח לעשות את זה דרכו מתוך הכרת הטוב מדובר על ניוד של 2 או 3 קווים וקנית מכשיר, היו ברוכים תמיד -
@עמקיה אמר במכשיר פלאפון עם אנשי קשר בכרטיס זכרון:
חשובה לי כי הוא המומחה לדברי @יוסי-הגאון
עכשיו, אם הדברים נכונים, דבר ראשון, תודה ענקית לכולם על ההענות המהירה ת'אמת לא ציפיתי לכזו ההענות מהירה אין עליכם
אם יש מיהו ממכם שמתעסק עם זה באזור בני ברק אשמח לעשות את זה דרכו מתוך הכרת הטוב מדובר על ניוד של 2 או 3 קווים וקנית מכשיר, היו ברוכים תמידמובן מאליו,
עוזרים לכל יהודי באשר הוא
ואפילו בלי להתחנן וכדו' -
ף אחד לא מעונין בהצעה לנייד ולקנות דרכו
סופי?אל תקפוץ למסקנות
חכה קצת -
א.רוצה להשתמש בו
ב.ושאני מכניס איש קשר הוא ישמר בכרטיס ושאחליף מכשיר פשוט יוציא ויכניס את הכרטיס למכשיר החדש
האשלה אם יש כזו אופציהאין כזה דבר הכרטיס הוא רק לגיבוי אנשי קשר ולא שיוכלו לראות את זה בפלאפון עצמו
הוא רק יוצר לך קובץ VCF או בנוקיה זה קובץ אחר וזה רק לגיבויאו שאני קשר נשמרים רק בסים או בפלאפון?
כמו שאתה אומר
צודק @מוטי-ברנד ? -
@קטונתי נכון אבל זה לא מה שהוא רוצה
הוא רוצה להוסיף כל הזמן אנשי קשר וזה יוסיף אוטומטי לכרטיס וזה אי אפשר@עמקיה אמר במכשיר פלאפון עם אנשי קשר בכרטיס זכרון:
ב.ושאני מכניס איש קשר הוא ישמר בכרטיס ושאחליף מכשיר פשוט יוציא ויכניס את הכרטיס למכשיר החדש
הוא יצטרך לגבות כל פעם מחדש אחרי שהוא מוסיף אנשי קשר