מדריך I הכנסת אפליקציות לכלים או למשחקים
-
@זונדל-גרנד לא ניסיתי ,מי שניסה שיעדכן
-
@זונדל-גרנד דיברת לגבי ה apk easy tool? א"כ תעדכן מהתוכנה עצמה
הם הסירו תמיכה ל 32 סיביות בגלל ש apk tool הסירו את התמיכה:::
המתקין אינו משוחרר עוד בגלל שגיאה לא ידועה בפרויקטים של Microsoft Visual Studio Installer. זה תמיד באגי, אז ויתרתי. אנא השתמש בגרסה ניידת, קל לחלץ אותה ותוכל לראות בקלות את התוכן לפני שתחלץ
APK כלי קל v1.59.2 (2021-04-03)
- תוקן שהוא פותח חלון יומן כאשר אתה פותח מידע ב- APK
- שפה פולנית מעודכנת
APK Easy Tool v1.59.1 (2021-03-25)
- קבוע config.xml לא נשמר
- כתוב מחדש קוד ביצוע CMD מאפס. כעת זה יעבוד עבור כל המערכת והוא תומך ברישום בזמן אמת
- ניקוי פלט יומן
- דף הקוד הוסר, הוא כבר לא נחוץ
- השפה עודכנה
המתקין אינו משוחרר עוד בגלל שגיאה לא ידועה בפרויקטים של Microsoft Visual Studio Installer. זה תמיד באגי, אז ויתרתי. אנא השתמש בגרסה ניידת, קל לחלץ אותה ותוכל לראות בקלות את התוכן לפני שתחלץ
APK Easy Tool v1.59 (2021-03-16)
- פירוק קבוע, קומפילציה וחתימה שלא עושה דבר ללא סיבה
- כבר לא מציג הודעת שגיאה בגלל שאנשים משחזרים אותי צילום מסך חסר תועלת
- אל תציג עוד שיח עדכונים אם העדכון זמין. לחץ על הלוגו כדי להציג אותו
- אין עוד צורך בהגדרת גודל הערימה של Java אך כעת יש אפשרות לאפשר זאת. הבנתי שג'אווה אוטומטית הגדירה את גודל הערימה למקסימום האפשרי. ג'אווה 32 סיביות: 1.5 ג'יגה, וג'אווה 64 סיביות: 4 ג'יגה, אם אני צודק
- הסתר כמה אפשרויות שאינן בשימוש.
-
- v4-no-merkle-tree האפשרות למעשה לא קיימת ולכן היא הוסרה
- כלי SDK מעודכן, adb, zipalign, aapt, apksigner עד 30.0.3
- סמלי / בקסמלי עודכן ל- 2.5.2
- שפות מעודכנות
APK כלי קל v1.58 (2020-12-03)
פתק:
- הכלי הפך קצת מתקדם מדי ולכן אנו מסירים כמה תכונות כדי לשמור על הפשטות ולשמירה נכונה
- החל מ- apktool.jar 2.5.0, התמיכה של 32 סיביות הוצאה משימוש. לאחר הסרת תמיכה של 32 סיביות מ- apktool, תוסר גם תמיכה של 32 סיביות ב- APK Easy Tool. 32 ביט מת עכשיו
צ'נגלוג:
- עודכן apktool.jar ל- 2.5.0
- שיפורי שפה
- עדכון adb, zipalign, aapt, apksigner מ- Android SDK 30.0.2
- יומנים והיסטוריה מאוחסנים כעת בתיקיית temp \ Users \ (שם משתמש) \ AppData \ Local \ Temp \ AET. יש לאחסן אותם זמניים, ולא לצמיתות. אתה יכול גם להשתמש בכל מנקה דיסקים כדי לנקות את תיקיית הטמפ שלך, אשר גם מנקה את מטמון הסמלים, יומני ההיסטוריה של APK Easy Tool
- נוספו אפשרויות חתימת חתימות. חתימת v4 מושבתת כברירת מחדל כך שהיא לא יוצרת קובץ .idsig חסר תועלת
- "רק לפרק את שיעורי ה- dex העיקריים" פועל כברירת מחדל עקב שגיאת smali_assets / assets.dex מעצבנת בחלק מה- APKs.
בשורש. [v2.4.1 +] - הוחזר ל- aapt 1 בגלל כמה בעיות שקיבלו מידע על APK
- ערמת ברירת המחדל היא 2048 מ '
- תקן טעינת סמל עבור APK מפורק
- תקן נתיב התקנת מסגרת
- מצב CMD מושבת זמנית, ניתן להסירו בעדכון הבא. הדרך החדשה לביצוע CMD משתפרת.
- לפרטיות רבה יותר, יומני היומן יישמרו רק אם אירעה שגיאה. אתה עדיין יכול לנקות את היומן בכל עת
נתיב Java נייד השתנה. בחר java.exe במקום את תיקיית bin - אתה יכול ללחוץ על ESC כדי לבטל מה שהיה הורג את התהליך של java.exe, adb.exe, zipalign.exe ו- 7z.exe. זה לא מומלץ לעשות
- שורת מצב נוספה. קל יותר לעבוד איתו מאשר סרגל הודעות צהוב מותאם אישית
- הוסר תאריך היומן. אני לא חושב שמישהו יחפש את היומנים שלהם
- הוסרה רמת יומן
- הוסרו החלף רווחים בקו תחתון. אתה יכול להשתמש ב- PowerToys שיש לו PowerRename שעושה את העבודה
- הסר signapk.jar מכיוון שהוא זקן מדי ואיטי
- חתימת ZIP הוסרה מכיוון שלא רבים משתמשים בהרבה. APK Easy Tool צריך להיות ממוקד יותר ב- APK. אנא השתמש בכלי חלופי לחתימת ZIP https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/tool-zip-builder-v4-2-1-build-sign-t3739556
- הוסרו אפשרויות מהירות מכיוון שממשק המשתמש נראה קצת מביך. זה צריך להיות פשוט ויותר מקום לריבוי שפות
- הוסרה תיבת הסימון להשבית את טיפ הכלים. עכשיו זה תמיד מוצג
APK כלי קל v1.59.2 (2021-04-03)
- תוקן שהוא פותח חלון יומן כאשר אתה פותח מידע ב- APK
- שפה פולנית מעודכנת
APK Easy Tool v1.59.1 (2021-03-25)
- קבוע config.xml לא נשמר
- כתוב מחדש קוד ביצוע CMD מאפס. כעת זה יעבוד עבור כל המערכת והוא תומך ברישום בזמן אמת
- ניקוי פלט יומן
- דף הקוד הוסר, הוא כבר לא נחוץ
- השפה עודכנה
APK Easy Tool v1.59 (2021-03-16)
- פירוק קבוע, קומפילציה וחתימה שלא עושה דבר ללא סיבה
- כבר לא מציג הודעת שגיאה בגלל שאנשים משחזרים אותי צילום מסך חסר תועלת
- אל תציג עוד שיח עדכונים אם העדכון זמין. לחץ על הלוגו כדי להציג אותו
- הגדרת גודל הערימה של Java היא
-
-
איך אני יודע מה הפריימווראק של המכשיר?
איפה זה הגדרות מערכת? (בפלאפון? גם בפלאפון שהתקינו לי גרסא?) -
היי @איש-אמת היקר!
אני קודם כל מודה לך על כל המדריכים המושקעים פה ממש מדהים!
רק שאלה, עשיתי כמו המדריך הנ"ל אחת לאחת, אלא שלבסוף שאני לוחץ על "select decompiled apk...." [בגרסה 1.59.2 של התוכנה] הוא לא עושה כלום, ולמטה מופיע הודעת שגיאה file or floder does not exsit
יש לציין שסגרתי את כל התיקיות והקבצים....
תודה ענקית!! -
@אליר325000 הקובץ המקורי, והקובץ הפתוח שניהם נמצאים במקום שהם היו ?
זה נמצא במיקום של תיקיות עם עברית?
ואגב יש מדריך יותר פשוט של זלמן סמוק לעריכה מתוך המכשיר כאןאני קודם כל מודה לך על כל המדריכים המושקעים פה ממש מדהים!
תודה, מחמם את הלב
-
@איש-אמת אמר במדריך I הכנסת אפליקציות לכלים או למשחקים:
הקובץ המקורי, והקובץ הפתוח שניהם נמצאים במקום שהם היו ?
זה נמצא במיקום של תיקיות עם עברית?כן, אני אנסה שוב.
ואגב יש מדריך יותר פשוט של זלמן סמוק לעריכה מתוך המכשיר כאן
אני עושה את זה בעיקר כדי ללמוד כמו שאמרתי לך, ואני לא רוצה להרים ידיים,[אין לי באמת עניין להעביר את זה לאפליקציית כלים, בסוף אני בין כה צורב חזרה את הגרסה הכשרה [שלך ].
שוב תודה!
-
@אליר325000 אמר במדריך I הכנסת אפליקציות לכלים או למשחקים:
אני עושה את זה בעיקר כדי ללמוד
בסוף אני בין כה צורב חזרה את הגרסה הכשרהאם אתה מחפש פרויקטים אז תמשיך לתרגם את הגרסה הכשרה
-
@איש-אמת
א. אתה רוצה לתת לי קישור למקום שאני אוכל להתחיל משם ללמוד לתרגם? [אפליקציות רגילות אני יודע וכבר תרגמתי כמה...]
ב. אם אני על שם משתמש בעברית והתיקייה נוצרת באופן אוטמטי במסמכים מה אפשר לעשות, להעביר אותה מקום?