עזרה | אני מנסה כבר כמה שעות להוריד כמה קבצים מהשרת של הפורום וכל פעם שזה כמעט יורד לגמרי זה מתחיל מהתחלה
-
@דניאל-ביטון טוב מה שאתה רוצה
-
@מומחה-ברמה אני רק רוצה להבין מה הבאג שמאתחל אותו כל פעם
-
@דניאל-ביטון לא יודע..
-
@דניאל-ביטון אמר בעזרה | אני מנסה כבר כמה שעות להוריד כמה קבצים מהשרת של הפורום וכל פעם שזה כמעט יורד לגמרי זה מתחיל מהתחלה:
@מומחה-ברמה אני רק רוצה להבין מה הבאג שמאתחל אותו כל פעם
תשהה אנטי וירוסים
מאוד יכול להיות שבגלל זה -
@מוטי-ברנד אמר בעזרה | אני מנסה כבר כמה שעות להוריד כמה קבצים מהשרת של הפורום וכל פעם שזה כמעט יורד לגמרי זה מתחיל מהתחלה:
יכול להיות בגלל התוכנות הפרוצות?
יכול להיות אבל אצלי אין אנטיוירוס ואת דיפנדר השבתתי כך שאני לא יודע למה לא יורד זה לא שזה יורד ונמחק אלא שזה כלל לא יורד זה מגיע כמעטעד לסיום ההורדה ואז מתחיל את הוהרדה מחדש
-
@דניאל-ביטון אמר בעזרה | אני מנסה כבר כמה שעות להוריד כמה קבצים מהשרת של הפורום וכל פעם שזה כמעט יורד לגמרי זה מתחיל מהתחלה:
@מוטי-ברנד אמר בעזרה | אני מנסה כבר כמה שעות להוריד כמה קבצים מהשרת של הפורום וכל פעם שזה כמעט יורד לגמרי זה מתחיל מהתחלה:
יכול להיות בגלל התוכנות הפרוצות?
יכול להיות אבל אצלי אין אנטיוירוס ואת דיפנדר השבתתי כך שאני לא יודע למה לא יורד זה לא שזה יורד ונמחק אלא שזה כלל לא יורד זה מגיע כמעטעד לסיום ההורדה ואז מתחיל את הוהרדה מחדש
בקובץ ספציפי או בכל קובץ?
-
@dshrppury בשלוש קבצים זה היה לי ממה @KINGYOS העלה
-
@דניאל-ביטון תוכל לפרט בבקשה איזה קישורים בדיוק?
-
@kingyos אוקיי אני לא מאשים פשוט אתה מביא תוכנות שמעניינות ולכן רציתי להוריד אותם
1: התוכנה האחרונה שהבאת לעריכת וידאו שבוע שעבר
2: דיסק בוט אחד אני כבר אמצא מהו
ואת השלישי אני לא זוכר
עריכה-- השני זה הדיסק בוט הזה wifislax64-2.3 -
@דניאל-ביטון התחלתי להוריד את wifislax64 בוא נראה אם יהיה שגיאה?
-
@דניאל-ביטון אוקיי אז להפסיק עם ההורדה?
וכנראה צריך לכתוב בתחילת הפוסטים שמומלץ להוריד דרך מנהל הורדות...
-
@kingyos אמר בעזרה | אני מנסה כבר כמה שעות להוריד כמה קבצים מהשרת של הפורום וכל פעם שזה כמעט יורד לגמרי זה מתחיל מהתחלה:
@דניאל-ביטון אוקיי אז להפסיק עם ההורדה?
וכנראה צריך לכתוב בתחילת הפוסטים שמומלץ להוריד דרך מנהל הורדות...
יותר נכון כנראה צריך להשבית טוב את דיפנדר
או לעלות מלכתחילה עם סיסמה וזהו