האם בנתינת רשות להשתמש בדרייב שלי האחריות עלי על מה שמועלה לתוכו?
-
@אלעזר-חיים אמר בהאם בנתינת רשות להשתמש בדרייב שלי האחריות עלי על מה שמועלה לתוכו?:
הדרייב הראשון מאיביי שחזר לעבוד
באמת???????? איך זה קרה??????
-
@אלעזר-חיים ומה עוד יומיים יעלם שוב?
אגב הקישור חסום בנטפרי -
@אלעזר-חיים ידוע לך מה משקל כל הקבצים יחד? אני חושב שאפשר להשתמש בדרייב שלי דבר ראשון והכי חשוב לגיבוי
-
@שלמה-ווייס לא יודע. חסדי שמים
-
@שלמה-ווייס אמר בהאם בנתינת רשות להשתמש בדרייב שלי האחריות עלי על מה שמועלה לתוכו?:
@אלעזר-חיים ידוע לך מה משקל כל הקבצים יחד? אני חושב שאפשר להשתמש בדרייב שלי דבר ראשון והכי חשוב לגיבוי
?
-
@שלמה-ווייס 384 GB
-
@אלעזר-חיים אוקיי נראה לי שאפשר כבר היום להעתיק הכל לתיקייה בדרייב שלי @Men770 איך אפשר לעשות זאת בדרך הקלה ביותר?
-
@אלעזר-חיים אנסה עם AIR EXPLORER אם הוא יכול לעשות זאת במהירות, למי יש שליטה על ההרשאות בחשבון? אני צריך שיאפשרו לי גישה מלאה עם AIR EXPLORER
-
@שלמה-ווייס אמר בהאם בנתינת רשות להשתמש בדרייב שלי האחריות עלי על מה שמועלה לתוכו?:
האם יהיה לי בעיה עם נטפרי היות ויסתובבו קישורים לדרייב שלי במרחבי הרשת? יש מצב שהם יחסמו לי את הדרייב שלי?
אולי תתנה גם שכל מי שמפרסם קישור לדרייב שישמיט מהקישור אות אחד באמצע, וכך ייחסם הקישור שפורסם אבל לא האמיתי...
-
@אלעזר-חיים אוקיי נראה לי שאפשר כבר היום להעתיק הכל לתיקייה בדרייב שלי @Men770 איך אפשר לעשות זאת בדרך הקלה ביותר?
אם תעתיק הכל כמו שהוא בלי שהתוכנות הפרוצות דחוסות עם סיסמא,
אז ייתכן שמהר מאוד גם אצלך גוגל תחסום את הגישה ואז חבל על המאמץ... -
@אלעזר-חיים קצת בעיה עם הדרייב, אני בנטפרי והם חסמו זאת משום מה, אשלח להם בקשה, אבל אני צריך משהו אחר, צריך גישה לדרייב מבתוכו כלומר אני צריך את הכתובת והסיסמא כאילו היא שלי רק כך אוכל להעתיק בקלות לדרייב שלי, מי יוכל לעזור לי בזה
-
פוסט זה נמחק!
-
@אלעזר-חיים קצת בעיה עם הדרייב, אני בנטפרי והם חסמו זאת משום מה, אשלח להם בקשה, אבל אני צריך משהו אחר, צריך גישה לדרייב מבתוכו כלומר אני צריך את הכתובת והסיסמא כאילו היא שלי רק כך אוכל להעתיק בקלות לדרייב שלי, מי יוכל לעזור לי בזה
יש לי דרך לעשות את זה, זה עבד לי בעבר עם תיקיה משותפת של עשרות GB , וככל הנראה יעבוד אותו דבר באחסון שיתופי,
לצורך זה אני זקוק להרשאת עריכה לדרייב התוכנות, והרשאת עריכה לתיקייה בדרייב שלך,
פניתי במייל למנהל בדרייב התוכנות בבקשה,
במידה ויתנו את ההרשאה אפילו רק לכמה ימים אני יוכל לנסות לעזור בזה.