יצירת עמדת קול הלשון בהתקנה אוף-ליין לבתי כנסת וישיבה
-
פוסט זה נמחק!
-
תודה רבה על התשובות, סליחה עם הרגזתי..
אני מעונין ביתר הבהרה. כפי הידוע לי קול הלשון אינם מאפשרים להפעיל עמדות שאינם מחוברים באופן סדיר לרשת.
האם ההוראות הנ"ל מאפשרות להתקין עמדה שתוריד את כל השיעורים כולל השיעורים של היום?
ואם אפשר האם ידוע לך כמה טרה בייט אני צריך כדי להוריד הכל?
והאם אפר להוריד רק שיעורים בעברית? או שאי אפשר והוא מוריד אוטומטי הכל?
אשמח מאוד לשמוע תשובות מדוייקות.
תודה רבה מאוד. -
@משתמש-מקצוען
א) אנא שים לב בפעם הבאה לכתוב לאט יותר (ופחות שגיעות...).
ב) קול הלשון הוציאו עד היום 3 גירסאות של הקיוסק שלהם. אחת ישנה מאוד והיא לא הנידונית כאן. גירסא שניה זו הגירסא עליה מדובר, והיא מוגדרת גירסת אוף-ליין, פירושו של דבר אין לה בכלל סקריפט הכולל שיעורים מעודכנים, וודאי לא מהיום. הגירסא השלישית היא הגירסאה חדשה שכאמור נחשבת גירסת און-ליין, והיא אכן דורשת התקנת טכנאי בהשתלטות מרחוק.
ג) השיעורים שיורדים בצורה אוטומטית תופסים נפח של בערך 400GB, אבל אפשר לשלוט על ההורדה במהלך ההורדה, כי הקבצים יורדים בחבילות נפרדות.
ד) לגבי השפה איני יודע אם אפשר להוריד אנגלית בלבד, אבל ברירת המחדל היא שהוא מוריד עברית בלבד.
ואגב, לא הרגזת אותי, באמת בכיף... -
@ביוס מוזר..
אני יגיד לך למה
אצלנו כל שיעור שמישהו מעביר לנגן זה יורד למחשב, כדי שהבא אחריו יעתיק בלי להוריד שוב
והעמדה אצלנו פעילה אולי שנה וכבר יש טרה ..
אולי קצת הגזמתי עם ה50 אבל בוא נגיד אצלנו אולי הורידו 10 אחוז מהשיעורים שיש אז בוא נגיד יש 10 טרה לפחות.. -
תודה רבה על התשובה המפורטת.
בענין הגודל שזה תופס במחשב נראה לי שאתה טועה, כי אני מפעיל כבר כמה שנים עמדה של קול הלשון אוף ליין, ויש לי קרוב ל9TB של שיעורים. ואני יודע שזה לא הכל (וכן זה מעודכן ללפני שמונה שנים בערך, כי מאז הם נותנים רק עמדות און ליין).
אני לאחרונה העברתי את העמדה למצב און ליין מחוסר ברירה, כי רק ככה אני אהיה מעודכן עם השיעורים.
אם מה שאתה אומר זה נכון (ובל"נ אבדוק את זה) זה בעצם מאפשר להוריד את כל השיעורים של השנים האחרונות בלי בעיה למחשב. דבר שהנהלת קול הלשון לא מבצעת כיום בשום צורה שהיא.
פשוט מגניב.... -
@משתמש-מקצוען תודה.
-
-
-