כאן תוכלו להגיב למדריך צריבה למכשירי נוקיה בעייתיים
-
@שלמה-ווייס יש לי בעיה שקיבלתי מחבר שהמכשיר נתקע לו באמצע צריבה
הייתי רוצה לעזור לו עם המכשירתודה רבה
בנתיים אני תקוע כי אני לא רואה את התוכנה בתוך VMWare שמביאה לי את האפשרות לראות את כל המסך ב windows xp -
@אברךליטאי אולי התרחש שגיאה במהלך ההתקנה, -קרה גם לי פעם אחת, תתקין שוב וזה יסתדר מעצמו, בעצם אם זה הבעיה היחידה אז פשוט תגדיל את הרזולציה בXP כי ברירת המחדל שלה היא רזולךציה מאד נמוכה שהתאימה לזמן בו XP התפרסמה, להגדלת הרזולציה תלחץ קליק ימני על שולחן העבודה בXP>מאפייני תצוגה>הגדרות ושם תוכל להזיז את המקם לרזולציה גבוהה יותר וכשתלחץ על אישור זה יהפוך לרזולציה יותר גבוהה -אם זה המתאים תלחץ על אישור אחרת תוך 15 שניות זה יחזוק לישן, בהצלחה!!!
-
@שלמה-ווייס אמר בכאן תוכלו להגיב למדריך צריבה למכשירי נוקיה בעייתיים:
@אברךליטאי בל"נ אשתדל לעשות זאת, מה אתה צריך כרגע?
האם יש לך את הדרייברים משום שהבעיה שאתהענית אכן נפתרה אך עדיין זה נראה או בעיית חיבור או בעיית דרייבים כי הוא מדליק את המכשיר על מסך ריק (בעיה שנהיתה לאחר הצריבה) אך מנתק ומחבר את המכשיר כל הזמן
תודה רבה -
@אברךליטאי זה כבר בעיה אחרת ולא קשורה לדרייברים, אם היה חסר דרייברים לא היית יכול לצרוב כי המכשיר לא היה מתחבר לבסט, אתה יכול להעלות את הלוג של השגיאה?
ואגב את הדרייברים לקחתי מהמדריך של אלישי לצריבה עם בסט -
@שוהם307 אל תצרוב במצב מת כי אז זה בעייתי במכונה וירטואלית, היות וברגע הראשון המכשיר מזוהה כMASS STORAGE DEVICE ומיד כשעולה על המסך שהוא מתחיל להיטען זה הופך למכשיר נוקיה, אבל התוכנה צריכה לקלוט אותה לפני שזה נהפך לנוקיה, והבעיה במכונה שצריך בעת החיבור לבחור בחיבור למכונה ולפני שתספיק לעשות את זה זה יתנתק ויתחברשוב בתור נוקיה ואז א"א לצרוב במצב מת
-
@שלמה-ווייס
צרבתי כבר במצב מת כמה מכשירים במכונה וירטואלית עם XP.
זה קשה, וצריך לשחק עם זה שהתוכנה תקלוט את המכשיר, צריך לנתק ולחבר שוב כמה פעמים, בסוף זה צורב.
כבר צרבתי כך 3-4 פעמים. -
@איש-ימיני @שלמה-ווייס , אז איך לחבר את המכשיר מכובה או דלוק?
-
@שלמה-ווייס בוודאי
-
@שלמה-ווייס כלומר מה הופיע בתוכנה?
-
@שלמה-ווייס כן, אני מקבל הודעה שזוהתה חומרה חדשה וכו'
-
@שלמה-ווייס בקיצור, גם לא עובד, יש כאן באג מסויים זה ברור לי, מבחינת המחשב הוא מחובר ורק בשלב הקריטי התוכנה לא מזהה אותו כמחובר.