שני שאלות על קניית כרטיס מסך
-
@אשר במקום להסתבך יותר מדי
מה התקציב שלך? מה הציפיות כלומר האם זה לגיימינג או לעבודה וכו'
אם לגיימינג אז מה הציפיות שלך כלומר איזה משחקים ועל איזה ביצועים?
וכללית לא הייתי ממליץ לקנות כרטיס מסך מאלי אקספרס אם כבר זה מאמזון ולא ממש משתלם בגלל המכס קיצור הכי טוב בארץ ולפעמים גם יש שניה יכול להיות נחמד (לפחות ככה אני עשיתי ) -
אני לא נכנס לוויכוחים אני רק שואל האם זה מי שאני מביא בקישור מתאים לנתונים לעיל?
וכן האם בשביל עבודה "התחלתית ולימודית" לפרימאר" ועבודה "קבועה ורצינית" בפוטושופ
והתקציב לא משהו כי לפי מה שהבנתי מהתכנאי שהגיע אליי שמכרו לי מחשב מיושן שלא עובד בו
תלת מימד ועוד בקיצור שבר אותי לגמרי ולכן לא שווה לי להשקיע רק כמה מאות כדי להתלמד ואחרי שיהיה לקוחות "לפרימאר"
לקנות מחשב חדש ויותר מקצועי !
האם המחשב במצב הזה מתאים לפוטושופ?! למרות שהוא ישן (מעבד דור 7 ולא 11 כלשון המוכר באייבורי שאיכזב אותי)
וסתם אני ישמח אם מישהו יסביר לי אייך לדעת איזה כרטיס מסך מתאים?!והכי חשוב תכלס לא עניתם לי האם המחשב לי מתאים ל DDR3 או גם 4 והאם הוא 64 או 32 ?
-
@איציק-דייטש ברור!
עדיין לא אמרו לי אם מתאים לי bit 64 או לא זה הדבר היחיד שנשאר לי לברר בסוגים השונים
של הכרטיסים (זה לא קשור ל64 סיביות) -
@אשר עניתי לך כבר למעלה על 2 השאלות הכרטיס מסך לא קשור בכלל לנתוני מערכת ההפעלה של המחשב. (סיבית ו bit זה היינו הך פשוט זה בעברית וזה באנגלית), מה שרשום לך 64 bit זה אומר כנראה (אם הבנתי נכון מקוצר הפירוט שלך) את הרוחב פס של הזכרון.
וגם לא הסוג של הזכרון.@יהודה-12 אמר בשני שאלות על קניית כרטיס מסך:
לא קשור.
לא קשור. לא משנה בכלל (זה לא אותו ביט ואכמ"ל).ודרך אגב המעבד שלך לא דור 7, אתה לא העלית תמונות מהמעבד אבל הוא לא יותר מדור 4
-
-
@אשר הרבה פעמים לא כדאי לקנות מחו"ל (לדוגמא אם יש תקלה, גם אם תצליח להחליף זה לוקח זמן)
לגבי המעבד אני חושב שהוא מספיק לפוטושופ וטיפה פריאמר אבל תשאל את @יהודה-12 (אגב אפשר לקנות ממנו, אישית לא יצא לי לקנות אצלו אז זו לא המלצה מנסיון)
לגבי כרטיס מסך חושבני שהכרטיסים שהצגת הם חלשים ממש
לגבי עיקר השאלה שלך אין קשר בין הזיכרון לכרטיס מסך (לדוגמא קניתי לאחרונה זיכרון דור 4 וכרטיס מסך דור 6), מה שחשוב מבחינת כרטיס מסך זו תמיכה של הלוח אם עוצמת ספק וגודל מארז.