התייעצות ברכישת מכשיר פלאפון
-
@תורה-צוה-לנו-משה אממה
שאין עדין מספיק פידבקים על הדגם הזה ספציפית.
למשל השיאומי... היה נראה שמביא את הבשורה, ואז אחרי תקופה "גילו" את הבעיות שצצו. -
@תורה-צוה-לנו-משה יש כשר שאפשר להכניס בו כרטיס למוסיקה?
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בהתייעצות ברכישת מכשיר פלאפון:
@moshe לשמוע? לא. לצילצולים? כן.
וא"כ אתה ממליץ על?
-
@moshe MKT5.
שמע איכותי ביותר (בתקשורת עם סמרטפונים האיכות שלו מדהימה), וחזק.
בטריה חזקה בהשוואה לשאר הכשרים.
קליטה מצויינת.
העלות שלו היא באיזור 450 ש"ח.
אם אתה בסלקום, אולי אוכל להמליץ לך (בזהירות) על שיומי, ארצה לשמוע את הבעיות שישנם? -
@תורה-צוה-לנו-משה הבעיה שלי היא כמובן שאני רוצה נגן ולכן אני מתלבט בין 2 הדגמים שהצעתי למעלה.
סקרן אותי על מה אתה ממליץ....
לגבי השיאומי ככל הזכור יש בעיות קליטה קשות ועוד בעיות שאינני זוכר כעת (חברים שלי שקנו לא מפסיקים להתלונן). -
@moshe לכן אמרתי בזהירות. בסלקום יש פחות עד אין בעיות קליטה. לפחות מה שנמכר אצלינו בחנות אם הכל אותו הדבר. אינני זוכר מה היבואן. כל לקוח שבא עם שיומי שאלתי אותו על חברת התקשורת ועל הקליטה, וזה המסקנא. תבדוק זאת.
מה שכן הוא מאוד עדין. שמע מצויין, תיקונים עולים יקר. ובטריה מצויינת. -
@moshe אמר בהתייעצות ברכישת מכשיר פלאפון:
אני מחפש כבר כמה שנים פלאפון חזק וטוב שיתאים לכל הצרכים:
קליטה חזקה
שמע ברור וצלול
בטריה שמחזיקה לאורך זמן
ונגן
כרגע 2 האופציות שאני רואה הם - או נוקיה C5 מעלי שמצד אחד הוא מכשיר טוב אבל ישן ולא חדש וזה מתכון להמון בעיות... וכמובן זול.
או נוקיה 800 שהוא מכשיר חדש יקר יותר אבל יש סיכוי שיחזיק ליותר זמן.
כדאי להשקיע? או ש....
או בכלל אופציה שלישית - אם יש למישהו דגם טוב שעונה על כל הדרישות.
תודה מראש!mtk-1
-
@dshrppury אמר בהתייעצות ברכישת מכשיר פלאפון:
mtk-1
נראה שהשמע שלו לא משהו. הוא אמנם חזק וקליטה מצויינת. ובטריה?
-
@dshrppury אמר בהתייעצות ברכישת מכשיר פלאפון:
mtk-1
נראה שהשמע שלו לא משהו. הוא אמנם חזק וקליטה מצויינת. ובטריה
השמע פצצה ובטריה חזקה
-
-
@dshrppury כי יש לי משפחה שקנו אותו ואני לא בטוח לגבי השמע
-
@dshrppury כי יש לי משפחה שקנו אותו ואני לא בטוח...
אני חושב שזה פלאפון מעולה....
אבל איך שאתה רוצה -
@dshrppury אני מלבן איתך את העניינים, יכול להיות שזה משתנה בין המוכרים? (כל MTK1 שבא בתוך שנה של האחריות ידעתי שהוא לא נמכר אצלינו)
-
@dshrppury אני מלבן איתך את העניינים, יכול להיות שזה משתנה בין המוכרים? (כל MTK1 שבא בתוך שנה של האחריות ידעתי שהוא לא נמכר אצלינו)
-
@moshe אם אתה מחפש חדש כשר אז MTK 1 מאוד מומלץ אין לו נגן והרמקול קצת חלש אבל חוץ מזה הוא פלאפון מאוד מאוד מומלץ ואם אתה רוצה מחודש הייתי ממליץ לך להזמין יאנג ואז אתה מוחק לפי המדריכים בפורום את כל מה שאתה לא רוצה והוא פלאפון מאוד מומלץ ונוח בכשרים ואם אתה רוצה בטריה יותר חזקה אז יש את הבטריה הגרמנית שמחזיק הרבה זמן
-
@dshrppury היום שמעתי עוד לקוח מרוצה מMTK1 מצד השמע, לא כמו שאמרתי מקודם. אוסיף עוד מעלות שלא הזכרתי מקודם זה גם החוזק שלו, בפרט השקע טעינה שהוא מוּעד בד"כ בכל מכשיר (לפי התיקונים שבאים).