שאלה/ יש לי מחשב קטן [כמעט טאבלט] 2 ראם, האם כדאי לשדרג לו את הוינדוס?
-
@ששמעון אמר בשאלה/ יש לי מחשב קטן [כמעט טאבלט] 2 ראם, האם כדאי לשדרג לו את הוינדוס?:
המפרט של המחשב הוא כזה:
האם כדאי לי לשדרג או שהראם שלו לא יספיק לי והוא יקרוס [אי אפשר להוסיף].לשדרג למה? אם זה עובד, תשאיר אותו כך
יש משפט חמוד באנגלית שאומר אם זה עובד- אל תתקן את זה -
@שלמה-ווייס הוא זז ועוד איך... קניתי אותו ככה חדש. נראה לך שאסוס היו מייצרים משהו שלא זז? ובכלל איך וינדוס נותן אפשרות לשדרג אם זה יהרוס את המחשב? אבהיר שאני מתכוין להתקנה נקיה.
-
@ששמעון על התקנה נקייה יש על מה לדבר אבל קח בחשבון שיכולים להיות הרבה בעיות עם הגירסאות מעל 1909 במיוחד במחשבים האלו עם 2 גיגה ראם, זה מה שהגיע ככה אני לא בטוח שאסוס התקינו את זה וגם אם כן זה לא אומר לי כלום, מערכת הפעלה של 64 ביט לא מתאים למחשב פחות מ4 גיגה ראם
-
@שלמה-ווייס אז מה עושים עם הבעיות של הגירסאות מעל 1909? הרי זה מתקין לי את הגי' החדשה ביותר לא?
-
@ששמעון אני לא מבין מה כתבת, אמרת שאתה מתקין התקנה נקייה אז למה התכוונת עם המשפט
@ששמעון אמר בשאלה/ יש לי מחשב קטן [כמעט טאבלט] 2 ראם, האם כדאי לשדרג לו את הוינדוס?:
הרי זה מתקין לי את הגי' החדשה ביותר לא?
-
@שלמה-ווייס
לוחצים על התחל בעבודה, וכתוב שם שהמחשב מתקין את הגירסה העדכנית ביותר. [אני לא יכול לעשות על זה צילומסך]. -
@שלמה-ווייס איפה זה בוט? והאם שם אפשר לקבוע איזה גירסה? ומה הכי טוב בשבילי?
-
@שלמה-ווייס אמר בשאלה/ יש לי מחשב קטן [כמעט טאבלט] 2 ראם, האם כדאי לשדרג לו את הוינדוס?:
מערכת הפעלה של 64 ביט לא מתאים למחשב פחות מ4 גיגה ראם
אולי לא נצרך,אבל בהחלט מתאים החל מ-2 GB
-
@יוסי-מחשבים מחלוקת הפוסקים...
בכל אופן מה אתה מציע לגבי ההתקנה הנקיה דרך הבוט או איך שלא נקרא? -
בכל אופן מה אתה מציע לגבי ההתקנה הנקיה דרך הבוט או איך שלא נקרא?
נראה לי שכדאי לך להתקין מהדורת 32 סיביות שם המינימום זה 1 ג"ב ראם, שזה כבר יהיה יותר יעיל למחשב שלך
-
@יוסי-מחשבים אמר בשאלה/ יש לי מחשב קטן [כמעט טאבלט] 2 ראם, האם כדאי לשדרג לו את הוינדוס?:
לא יודע איך איתך אבל לי אישית יש בשנה האחרונה נסיון עם מחשבים מהסוג הזה
-
@שלמה-ווייס אמר בשאלה/ יש לי מחשב קטן [כמעט טאבלט] 2 ראם, האם כדאי לשדרג לו את הוינדוס?:
@יוסי-מחשבים אמר בשאלה/ יש לי מחשב קטן [כמעט טאבלט] 2 ראם, האם כדאי לשדרג לו את הוינדוס?:
לא יודע איך איתך אבל לי אישית יש בשנה האחרונה נסיון עם מחשבים מהסוג הזה
וזה לא נותן לך להתקין עליהם? גם לא 32 סיביות?
-
@יוסי-מחשבים אפשר להתקין הכל אבל 64 סיביות לא זז, לגבי השידרוג אני ג"כ אומר מניסיון ששידרוג פשוט הרס את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש, כנראה שכל טיפת הכבדה זה הקש ששובר את גב הגמל
-
@שלמה-ווייס ו @יוסי-מחשבים אז איך אני י מתקין את זה ומאיפה? ומה זה ישפיע על ביצועי המחשב? מהירות רשת וכו'? תודה. אני לא יודע בכלל מה זה בוט וכו'....