החלפת שאלות באחד נגד 100
-
@עזיז כתב בהחלפת שאלות באחד נגד 100:
@אחד-מי-יודע-0
מפרסמים עם כוכביות ואז אין בעיה והוא לא נחסםאני גם צריך לבדוק אותו מבחינתן תוכן,
יש מי שמתנדב?
אני יעתיק לו -
@יוסי-הגאון את המרדף? אני אבל ייקח יום יומיים כי עכשיו אני יכול לעבור על הרבה שאלות אבל עד מחר בלילה אני מקווה לגמור
-
אין בעיה, תבוא לרחוב הזית 14 ראשון לציון עם אונקי ואני יעתיק לך את זה
-
@יוסי-הגאון
אתה צוחק או מה נראה שעדיף לפרסם כתובת מייל מאשר כתובת פיזית ונראה שאני יכול לתת לך מייל בצאט לפי הכללים לא?! -
@יוסי-הגאון
אתה צוחק או מה נראה שעדיף לפרסם כתובת מייל מאשר כתובת פיזית ונראה שאני יכול לתת לך מייל בצאט לפי הכללים לא?!בצחוק.
אני מעלה עכשיו למג'יקוד ושולח לך בצ'אט -
@עזיז
@יוסי-הגאון כתב בהחלפת שאלות באחד נגד 100:כבר אמרתי
אני לא יודע תכנותכפי שאתה רואה יוסי הגאון כתב בפירוש לא יודע תכנות, אז תפנה את זה למישהו 12 (ולא ליוסי הגאון)
-
@אחד-מי-יודע-0
אבל היה מוכח להדיא מתגובתו שלכאורה אם המשימה פשוטה כמו להחליף אותיות בעברית הוא יכול ואז הדיון הסתיים לכן אני שואל את שניהן אם התקדם משהו -
@דגלש
למי שיודע אז לא אבל נראה שאפילו מישהו12 לא יודע את שפת התכנות הזו וכנ"ל יוסי הגאון (בכוונה לא תייגתי את שניהם- אין ענין) אבל ברמה העקרונית היישומים של נוקיה זה גאווה ואת זה נראה לי שמישהו 12 כן יודע@אחד-מי-יודע-0 יוסי הגאון רצה להעלות לי והעלה למגיקוד אבל הקישור נחסם ע"י נטפרי כך שהוא התייאש- נראה לי)
-
@אחד-מי-יודע-0 יוסי הגאון רצה להעלות לי והעלה למגיקוד אבל הקישור נחסם ע"י נטפרי כך שהוא התייאש- נראה לי)
למה התייאשתי?
אין יאוש בעולם כללפשוט נמאס לי.
אבל אתה עוסק בצרכי ציבור , אז נעלה לך את זה שוב לדרייב
אני ירדוף אחריך עד שנעלה את המרדף -
@יוסי-הגאון @אחד-מי-יודע-0 הבדיקה העלתה שרמת כשרותו של המרדף זהה לשל אחד נגד מאה
-