דרייב עם כל מיני סרטונים בנושא שיחזור דיסק קשיח
-
לתועלת הציבור חלקם בעברית וחלקם באנגלית
https://drive.google.com/drive/folders/1xbs9vrf-jbQ-si-L1Jl4LeTNfD_KUjeF?usp=sharing
ועוד קישור לאחד פתוח בנטפרי תהנו "אין באמור תחליף ליעוץ מקצועי בשעת הצורך"
הקישור תוקן -
@דניאל-ביטון תזכה למצות תודה ענקית!
-
@דניאל-ביטון דבר ראשון זה באמת נותן הצצה מרתקת לעולם שיחזור המידע אך יותר ממה שזה בא ללמד איך לעשות יותר בולט לעין איך שא"א לעשות את זה כזה פשוט, היות וזה דורש מיומנות וכלים מיוחדים ומשטחים מיוחדים, והקושי הגדול הוא במציאת הבעיה ועוד יותר קשה למצוא חלקים מתאימים, כך שלא כ"כ נראה שהסירטונים האלו באו לעזור למישהו כ"א לקבל לייקים ביוטיוב... או למטרת פרסומת, מאד מקווה שלא יחליט איזה מישהו לעשות לפי הסרטון וירחיק או יהרוס לתמיד את אפשרויות השיחזור
-
@דניאל-ביטון אמר בדרייב עם כל מיני סרטונים בנושא שיחזור דיסק קשיח:
"אין באמור תחליף ליעוץ מקצועי בשעת הצורך"
כך כבר כתבתי אם כי יש בקישור הנוסף בדי לעזור הרבה פעמים ולגבי החלפים בדרך כלל משתמשים באותו דגם בדיוק לקחת משם חלק חילוף קשיח לא עולה כל כך ייקר בהשוואה לשיחזור נתונים
-
@דניאל-ביטון "אותו דגם בדיוק" לא עוזר בהרבה מקרים, אבל העיקר מה שאני רוצה להדגיש זה שבן אדם רגיל שלא למד הרבה על שיחזור לא יודע בכלל לבצע בדיקה ולמצוא את הבעיה כך שלא יעזור הרבה שידע איך להחליף חלק, דבר שני שהרבהיותר קל להרוס מלתקן, זה עבודה שדורשת מיומנות גבוהה והמון סבלנות ומשטח מתאים וכלים מתאימים, (על מסיכה אפשר לוותר -בתנאי שאתה שותק בזמן העבודה), אני בטוח ב100% ש95% ממה שנעזרים בסרטונים האלו שמסתובבים ברשת לא מעלים שום דבר בחכתם ואף מזיקים בנסיון השיחזור
-
@שלמה-ווייס אני חייב לציין שמניסיוני בסרטונים מקצועיים קשה למצוא סרטונים בעברית שחושפים סודות מקצוע...
הסרטונים בעברית זה יותר פרסומת.
מה שאין כן שפות אחרות כמו אנגלית\רוסית הם מביאים ידע רב רק שצריך להבין אותם.
מה שמשאיר לי את מרבית הסרטונים למיותרים...
אולי נעשה גמ"ח תרגומים -
@קטונתי אמר בדרייב עם כל מיני סרטונים בנושא שיחזור דיסק קשיח:
אני חייב לציין
ואני חייב לציין שיש שמה המון מידע שגוי/לא נכון ועוד
במקרה של חומר חשוב ונצרך
Don't try them @ home
אא"כ אין לכם מה להפסיד -
@משחזר-מידע אמר בדרייב עם כל מיני סרטונים בנושא שיחזור דיסק קשיח:
@קטונתי אמר בדרייב עם כל מיני סרטונים בנושא שיחזור דיסק קשיח:
אני חייב לציין
ואני חייב לציין שיש שמה המון מידע שגוי/לא נכון ועוד
במקרה של חומר חשוב ונצרך
Don't try them @ home
אא"כ אין לכם מה להפסידלא מאמין שיש כאן טיפש שחשב אחרת.
-
הייתי מתרגם לך את זה
אבל מכיוון שאני סבור ההיפך@ידיד אמר בדרייב עם כל מיני סרטונים בנושא שיחזור דיסק קשיח:
ומגו דזכי לנפשיה זכי נמי לחבריה...
שמדובר בנזקים אז...