יאנג - בעיה בחיבור למחשב
-
יש לי יאנג שעד היום התחבר למחשב ועכשיו הסייר קבצים לא רואה אותו הפלאפון כן רואה אותו עיין בתמונה
וג"כ המחשב רואה אותו בהוצאת חומרה -
@בראשית אולי עדכנת לאחרונה את המחשב?
בדר"כ אחרי עדכון כשמכניסים דיסק/התקן למחשב הוא שואל איך לפתוח אותו ואולי לחצת בטעות על השאר ללא פעולה -
יש לי יאנג שעד היום התחבר למחשב ועכשיו הסייר קבצים לא רואה אותו הפלאפון כן רואה אותו עיין בתמונה
וג"כ המחשב רואה אותו בהוצאת חומרה@בראשית אמר ביאנג - בעיה בחיבור למחשב:
וג"כ המחשב רואה אותו בהוצאת חומרהנסה לעדכן דרייברים או להסיר מנהל התקן ואז לחבר מחדש כי אז זה מתקן מחדש את הדרייבר ואולי יפתור הבעיה. קרה לי גם עם מכירים לא מוכרים שחיברתי למחשב והוא לא זיהה בגלל דרייברים.
עדכן האם הצלחת. -
@בראשית אמר ביאנג - בעיה בחיבור למחשב:
וג"כ המחשב רואה אותו בהוצאת חומרהנסה לעדכן דרייברים או להסיר מנהל התקן ואז לחבר מחדש כי אז זה מתקן מחדש את הדרייבר ואולי יפתור הבעיה. קרה לי גם עם מכירים לא מוכרים שחיברתי למחשב והוא לא זיהה בגלל דרייברים.
עדכן האם הצלחת.@הנני-העני כמובן ניסתי להתקין דרייברים מחדש וזה לא עזר,
ואם תוכל להסביר לי מה אתה מתכוון בלהסיר את מנהל ההתקן איך מה מו??? -
@הנני-העני כמובן ניסתי להתקין דרייברים מחדש וזה לא עזר,
ואם תוכל להסביר לי מה אתה מתכוון בלהסיר את מנהל ההתקן איך מה מו??? -
@בראשית
פתח מנהל התקנין מצא את ההתקן שלך ומקש ימני הסר מנהל התקן נתק מהמחשב חבר מחדש ואמור להחיל להוריד דרייברים מחדש ואולי יתקן הבעיה@הנני-העני עשיתי כמו שאמרתה ואז החזרתי והוא עלה וכתב לי שמגדיר מכשיר
ואז הוא פשוט נעלם -
@הנני-העני עשיתי כמו שאמרתה ואז החזרתי והוא עלה וכתב לי שמגדיר מכשיר
ואז הוא פשוט נעלם -
@הנני-העני זה מה שעולה לי בהתחל מקש ימיני
והוא חזר למנהל ההתקנים בלא מוגדר -
@הנני-העני זה מה שעולה לי בהתחל מקש ימיני
והוא חזר למנהל ההתקנים בלא מוגדר -
@הנני-העני עשיתי כמו שאמרתה לי כשהכנסתי את הפלאפון למחשב הוא אמר שצריך לעשות הפעלה מחדש ועשיתי והוא עדין לא עולה
-
@הנני-העני עשיתי כמו שאמרתה לי כשהכנסתי את הפלאפון למחשב הוא אמר שצריך לעשות הפעלה מחדש ועשיתי והוא עדין לא עולה
-
@בראשית
אוקי. נסה מחשב אחר עדיף שמועלם לא התחבר למכשיר הזה ודווח האם התקלה חוזרת על עצמה. כך אדע האם בעיה במכשיר או במחשב.@הנני-העני תודה רבה אני ינסה היום בערב ועדכן אותך עלכ"פ תודה רבה על העזרה (הייתי צריך לעשות לך כמה ליקים אבל עדיין אין לי את האפשרות בעז"ה לכשירחיב)