עזרה- וואצאפ ב - bluestacks
-
שלום התקנתי את התוכנה הזאת ועליה ווצאפ.הנקודה שכל הודעה שאני כותב בשביל לשלוח אותה אני צריך ללחוץ עם העכבר, וזה ממש לא נח ,מעדיף ללחוץ עם אינטר.מישהו יודע איך ניתן לסדר זאת שההודעה תשלח בעזרת מקש האינטר? תודה מראש
-
@reuven428 יש דרך מתוחכמת
יש בסרגל בצד סידור של מקשים על המסך שם במיקום של השליחה תעשה תיבה של אנטר
(ככה בnox וזכור לי שראיתי גם bluestacks ) -
@reuven428 אמר בעזרה- וואצאפ ב - bluestacks:
אגב יש אפשרות לשנות את השפה של הממשק לעברית?
לא
רק בנוקס גרסה ישנה יש -
@reuven428 אמר בעזרה- וואצאפ ב - bluestacks:
אגב יש אפשרות לשנות את השפה של הממשק לעברית?
לא
רק בנוקס גרסה ישנה יש@צדיק-תמים אוקיי..אתה יכול לכוון אותי יותר איפה זה נמצא הכפתור של השליחה..
אני רואה מצד ימין כמו מקלדת, ללחוץ עליה? אני לא רואה שם אפשרות לשליחה.. -
@צדיק-תמים אוקיי..אתה יכול לכוון אותי יותר איפה זה נמצא הכפתור של השליחה..
אני רואה מצד ימין כמו מקלדת, ללחוץ עליה? אני לא רואה שם אפשרות לשליחה..@reuven428 כתוב לי open advanced editor. לחצתי עליו..ואז נפתח לי המון אפשרויות. אם הייתי יכול לצלם בפורום היתי מצלם..אתה זוכר איך זה נקרא?
-
@צדיק-תמים אוקיי..אתה יכול לכוון אותי יותר איפה זה נמצא הכפתור של השליחה..
אני רואה מצד ימין כמו מקלדת, ללחוץ עליה? אני לא רואה שם אפשרות לשליחה..@reuven428 לא הבנת אותי.. יש אפשרות באמולטורים לעשות במקום לחיצה עם העכבר במיקום מסוים תלחץ עם לחצן במקלדת אז אתה יכול לפתוח את הווטספ ואת הפונקציה פריסת המקלדת ובכפתור שבו אתה לוחץ עם העכבר כדי לשלוח אתה בוחר שבלחיצה על אנטר יהיה כאילו לחצת עם העכבר במיקום הזה
זה דרך מתוחכמת יכול להיות שיש גם הגדרה פשוטה בווטספ שבלחיצה על אנטר ישלח אין לי bluestacks ווטספ לבדוק לך איך בדיוק עושים -
שלום התקנתי את התוכנה הזאת ועליה ווצאפ.הנקודה שכל הודעה שאני כותב בשביל לשלוח אותה אני צריך ללחוץ עם העכבר, וזה ממש לא נח ,מעדיף ללחוץ עם אינטר.מישהו יודע איך ניתן לסדר זאת שההודעה תשלח בעזרת מקש האינטר? תודה מראש
@reuven428 אאל"ט יש אפשרות בהגדרות הווצאפ שאנטר ישל את ההודעה. תבדוק את זה..
-
@reuven428 אאל"ט יש אפשרות בהגדרות הווצאפ שאנטר ישל את ההודעה. תבדוק את זה..