ייעוץ| מחשב לגרפיקה
-
@shay-ar אמר בייעוץ| מחשב לגרפיקה:
@a0533057932 עורכים ווידאו עם אפטר ופרמייר
לא דעתי שגם אפטר
נ.ב. המחשב בדרישות המינימום של אדובי לאפטר הכי חדש -
@a0533057932 אם אתה סטודנט עם סבלנות אבל שוב אם הוא רוצה להתעסק בזה ולא סתם לשחק הוא צריך מחשב בלפחות 5000 ואת זה אמר אפילו המרצה לפוטושופ לפני שדיברנו על אפטר בכלל
-
פוסט זה נמחק!
-
@a0533057932 טוב אני אמרתי לך מה שאני חושב הוא לא חייב להסכים סך הכל זה החלטה שלו אבל בתור אחד שעשה סקר שוק ממש לעומק ודיברתי עם לפחות 10 תכנאי מחשבים לקחתי בערך 8 הצעות מחיר עוד לא ראיתי מחשב בפחות מ5000 וגם הוא לא היה משהוא לא מאמין שגם מחשב נייד שזה גם ככה לא מומלץ בכלל וגם בכזה מחיר יספיק
-
פוסט זה נמחק!
-
@a0533057932 לא כי לרוב המפרט שלהם לא הספיק וגם מחודשים זה בדרך כלל ניידים ולא נייחים
-
פוסט זה נמחק!
-
@a0533057932 זו דעתך נראה עוד שנה שנתיים אם הוא לא יצטרך לקנות עוד מחשב
-
פוסט זה נמחק!
-
הלנובו לגיון מאיביי ... בסדר, גם בשביל עבודות בפרימייר ואפטר, הפלסטיקה שלו דווקא די טובה, והראיה שהחברה נותנת 3 שנים אחריות על הסדרה הזו, אני גם מכיר אותו אישית.
צריך רק לשים לב שהוא לא חדש אלא משומש, כתוב עליו שהוא במצב כמו חדש, צריך גם לשים לב שהוא יעלה בערך 4200 ש"ח כולל משלוח ומע"מ, ואם קונים אותו בארץ יש 3 שנים אחריות.
כמובן שנייח יותר משתלם אם יש אפשרות.
המחודש של דל, לענ"ד לא אפשרות משתלמת, (מעבד ישן, כרטיס גרפי ישן, שייתן ביצועים חצי מהלגיון, אע"פ שבעמידות הוא כנראה יותר טוב). -
@a0533057932 אמר בייעוץ| מחשב לגרפיקה:
אתה טוען שלגיון זה סדרה שווה באיכותה למחשב מסדרה עסקית? אחרי הכל הוא עולה חצי ממנו
זה לא כתבתי, כתבתי שהדל כנראה יותר טוב בעמידות. אבל עדיין 3 שנים הפרש במעבדים גרפיים זה פער משמעותי מאד (ועוד כרטיס של AMD בשנים ההם לא היה משהו מיוחד). תראה השוואה כאן
וגם במעבדים הרגילים יש פער גדול בין השנים. (ועוד נקודה מחשב משומש גם מחזיק פחות ממחשב רגיל אז זה קצת מתקזז).
הלגיון 540 היא נקראת סדרה טובה ואיכותית, במחשבים גרפיים בדרך כלל החברות בונות אותם טוב. -
@a0533057932 אז ביררתי עכשיו ומי שלומד על זה הולך להשתמש בפרימייר ואפטר אפקס