למבינים - איזה מערכת להתקין על מחשב זה ?
-
שלום וברכה, יש לי מחשב ישן של חברת HP אני מעלה את כל פרטי המחשב שרק ניתן, דוח SMART וכו' מפרט מלא וכו', אשמח לדעת אם האם כדאי בכלל להתעסק עם המחשב במצב הנוכחי שלו, ואיזה מערכת הפעלה יעבוד עליו הכי טוב,
אני אציין שבעבר היה עליו וינדוס 7, ויום אחד הוא נדלק רק במצב של שיחזור, כעת התקנתי עליו וינדוס 10 הגרסה הביתית, 64 ביט בתור התנסות, אבל המחשב לא זז כמעט,
יישר כח לכל העונים, פרטי המחשב כאן בקובץ HTML המצורף, מידע מפורט על כל המחשב.html
וזה הפרטים הבסיסיים של המחשב
-
@simcha33345 המלצה ראשונה להחליף לSSD
ויכול להיות שככה זה יעבוד יחסית טוב -
@simcha33345 לכן אני אומר שלפי המצב של המחשב עכשיו אם אין לו SSD זה לא מומלץ
כי שאר הרכיבים אומנם הם לא הטופ
אבל יכולים לעבוד סבבה עם 10 בתנאי שיש לו SSD -
@simcha33345 אמר בלמבינים - איזה מערכת להתקין על מחשב זה ?:
@bbn עברת על הדו"ח המפורט של המחשב?
בעיקרון לפי התיאור שלך ומנסיון שלי עם הרבה מחשבים הבנתי פחות או יותר מה גורם לזה
אני לא מבין בדוח SMART
אבל יודע שבדרך כלל זה הבעיה של מחשבים עם דיסק מכני ומפרט יחסית סביר
ואחרי שמחליפים לSSD הכל משתנה
אתה יכול גם לבדוק בלשונית ביצועים בזמן שאתה מרגיש שהמחשב נתקע ולראות מה הרכיב שם שמגיע למאה וגורם למחשב לא לזוז -
שוב אבקש ממי שמבין טוב גם בדו"ח סמארט וכו', ונא לקרוא את ההודעה הראשונה שכתבתי, המלצות על SSD ידוע לי כבר מחיפוש בפורום, כעת אני מבקש מידע ספציפי לגבי המחשב עליו אני העליתי פרטים מדוייקים ודוחות מלאים של כל נתוני המחשב, יישר כח.
-
@simcha33345 אמר בלמבינים - איזה מערכת להתקין על מחשב זה ?:
שוב אבקש ממי שמבין טוב גם בדו"ח סמארט וכו', ונא לקרוא את ההודעה הראשונה שכתבתי, המלצות על SSD ידוע לי כבר מחיפוש בפורום, כעת אני מבקש מידע ספציפי לגבי המחשב עליו אני העליתי פרטים מדוייקים ודוחות מלאים של כל נתוני המחשב, יישר כח.
Windows 7 סטרטר.
מנסיון.