בעיה בשליטה על העכבר
-
@yaakovsas המחשב באמצע להוריד עדכונים זה לא יעצור אותם?
-
@משה-מזרחי תודה רבה הסתדר העידכון
@שמנדריק אמר בבעיה בשליטה על העכבר:
כמובן
קרדיט ל@bbn האלוףתנסה לעשות עדכון - זה אמור לעדכן את הלוח מגע אם יש בעיה בדרייבר
-
כמובן
קרדיט ל@bbn האלוףתנסה לעשות עדכון - זה אמור לעדכן את הלוח מגע אם יש בעיה בדרייבר
@משה-מזרחי הבנתי
תודה -
@yaakovsas את מה אתם ממליצים להסיר מביניהם?
-
@yaakovsas את מה אתם ממליצים להסיר מביניהם?
-
@שמנדריק את שני האנטי וירוסים תשאיר רק את הדפנדר, (כרגע הוא לא פעיל, כי יש א"ו אחרים שפעילים).
-
-
-
@שמנדריק סיימת להוריד עדכונים לוינדוס? תעשה הפעלה מחדש ותבדוק אם הסתדר, את הדרייבר הזה כבר הורדת ידנית.
@yaakovsas הסרתי אנטי וירוס אחד וזה הפעיל לי מחדש עכשיו זה מוריד עידכונים מדל
-
@yaakovsas הסרתי אנטי וירוס אחד וזה הפעיל לי מחדש עכשיו זה מוריד עידכונים מדל
-
@שמנדריק לא הבנתי בשביל מה? הורדת כבר את הדרייבר הנ"ל ועדכנת את וינדוס נכון? עכשיו נפתרה לך הבעיה שעליה פתחת את הנושא?
@yaakovsas לא נפתרה וגם לא עידכנתי את ווינדוס זה היה באמצע להוריד עידכונים ואז הסרתי אנטי וירוס וזה הפעיל לי את המחשב מחדש ועצר את הורדת העידכונים במקביל יהודה 12 שלח אותי לאתר של דל ולהוריד את הדרייבר אין לי מושג איך עושים את זה ודל הציע לי להוריד עידכונים
-
@yaakovsas לא נפתרה וגם לא עידכנתי את ווינדוס זה היה באמצע להוריד עידכונים ואז הסרתי אנטי וירוס וזה הפעיל לי את המחשב מחדש ועצר את הורדת העידכונים במקביל יהודה 12 שלח אותי לאתר של דל ולהוריד את הדרייבר אין לי מושג איך עושים את זה ודל הציע לי להוריד עידכונים
-
@yaakovsas נעצרו לי העדכונים בגלל ההפעלה מחדש וזה לא נותן לי לעדכן שוב
מקוה שזה יעבוד לי -
@yaakovsas נעצרו לי העדכונים בגלל ההפעלה מחדש וזה לא נותן לי לעדכן שוב
מקוה שזה יעבוד לי@שמנדריק אמר בבעיה בשליטה על העכבר:
וזה לא נותן לי לעדכן שוב
תראה אם השתנו לך ההגדרות , וצריך לעשות שוב ככה
https://mitmachim.top/post/242328 -
וזה לא נותן לי לעדכן שוב
תראה אם השתנו לך ההגדרות , וצריך לעשות שוב ככה
https://mitmachim.top/post/242328@משה-מזרחי לא השתנו עדכנתי את זה ככה קודם וזה נתן לי לעדכן ואז הסרתי אנטי וירוס וזה עשה הפעלה מחדש ותקע לי את העידכונים