לא מצליח להפעיל את דפנדר
-
@הנני-העני תבדוק אם ריבו מזהה את זה
-
@יוסי-מחשבים
הורדתי ריבו החינמי ולא מצא את התוכנה. אך היא עדיין מופיעה בהתחל ובסי קלינר
אם אני פותח את התכונה זה מה שרואים:
-
@הנני-העני
איך אתה פותח את התוכנה?
קיצור דרך?
באיזה נתיב הוא נמצא?דבר נוסף, ניסית את מה ש @יוסי-מחשבים אמר?
התקנת ונסית להסיר עם הכלי של מקאפי? -
@הנני-העני התקנת מקודם שוב את מקאפי כמו שהצעתי? אם לא הכלי לא אמור לעזור כי הוא מוצא את שאריות התוכנה לפי שרשרת ואם הוא לא מוצא חלק מהנתונים הוא פשוט לא ממשיך את החיפוש הלאה
-
@שלמה-ווייס
אבל מקאפה עולה כסף איך אתקין אותו?
מותר לי להוריד מפה https://he.vessoft.com/software/windows/download/mcafee ? או שזה עם וירוסים? אם כן, אפשר קישור להורדה ללא וירוסים? -
@הנני-העני מה פירוש עולה כסף? תתקין בלי רישיון ולאחמ"כ תסיר עם הכלי שלהם.
-
@שלמה-ווייס
אפשר לקבל קישור? אני לא מוצא ברשת... -
-
@שלמה-ווייס
אוקי לאחר שהתקנתי למחוק עם לוביט או עם לוח הבקרה או עם הכלי?
מחקתי עם הכלי. מפעיל מחדש.. ו... לא עבד!!
הכל נשאר! וגם עוד יותר דברים ממקודם... מה עושים?
נשארה תיקיה אחת ריקה בשם כספות מקקאפה שאני לא מצליח למחוק כי הוא מבקש הראשות מנהל ובלי קשר עדיין הדפדנדר לא נפתח מהתקלה של למעלה מה עושים??
מה נותר לעשות? חוץ מאיפוס?
מישהו? -
@הנני-העני איך אתה מנסה להפעיל את דיפנדר נסה אולי עם זה לא תולה בזה הרבה תקוות
-
@שלמה-ווייס
מה זאת אומרת איך?
לוחץ על התחל ואז על דפנדר..
עוד רעיונות? (אין לי אנטי וירוס כרגע אז אי קצת ממהר אז לפחות מחכה שתאמרו שאי אפשר שאשים אנטי וירוס אחר.. אבל עדיין מעדיף דפדנר אם אפשר) -
@הנני-העני ניסית עם הכלי שנתתי לך?
-
@שלמה-ווייס
פתחתי אותו הוא אומר שהוא לא ופעל לחצתי על הפעל הוא כותב מפעיל.. ותקוע. האם להמתין או שזה אומר שזה לא יצליח.? -
ככה, הפעלתי את הכלי התותחי ששלמה הביא לי ולחצתי על הפעל. נתתי לו לפעול כ5 דק וסגרתי. יום למחרת אני מקבל הדועה במרכז הםעולות (הדגל בצד שמלא למטה של וונדוס 7 ו8) שאני צריך להפעי את ההגנה שלי דהיינו להעפיל אנטי וירוס מסוים אז לחצית על הפעלה של דפנדר וזה הםנה אותי לתיקיה בסייר קבצים מום מה לתיקית סיסטם 32 לאדע אז חשבתי למה לא להפעיל עם הכלי שלמה הביא לי כעת? השמשתי בזה ולחצית על אפשרות פתיחת דפדנר זה פתח ומדפנדר הצלחתי לפהעיל אותו! אז יישר כח על הכלי ועל העזרה! אשריכם.
דרך אגב, כל העזרה לא היית בשיבלי. אלא בשביל חבר שלי. -
@הנני-העני שכחתי לתת קרדיט ל@אלישי שהעלה את זה לפורום