איך להתקין, ולקבל תעודת SSL לאתר בחינם?
-
-
@menachem770 אמר באיך להתקין, ולקבל תעודת SSL לאתר בחינם?:
infinityfree מאפשרים
infinityfree לא נותנים ssl מותקן על האתר באחסון החינמי הם נותנים רק בפרמיום, אבל יש שירות שמחלק תעודות ssl בחינם וinfinityfree עובדים איתו, אבל כשניסתי להוסיף היתה שגיאה. אני ינסה היום שוב אולי אני יצליח, עם אני יצליח אז אני יכתוב על זה מדריך.
(infinityfree הוא אחסון חינמי, וחינמי = כלום, אני ממליץ לך לעבור לאחסון אחר כתבתי על infinityfree רק בשביל מי שרוצה להתאמן ולא בשביל אתר רציני, בחירה שלך). -
אם הדומיין הוא שלך (נשמע שבמקרה כאן לא - אם הבנתי נכון מה זה ה-infinityfree הזה)
אם הדומיין שלך - אתה יכול להעביר את הDNS דרך קלאודפלייר cloudflare - שיש להם SSL חינם. -
@לוי-יצחק אמר באיך להתקין, ולקבל תעודת SSL לאתר בחינם?:
infinityfree מאפשרים
infinityfree לא נותנים ssl מותקן על האתר באחסון החינמי הם נותנים רק בפרמיום, אבל יש שירות שמחלק תעודות ssl בחינם וinfinityfree עובדים איתו, אבל כשניסתי להוסיף היתה שגיאה. אני ינסה היום שוב אולי אני יצליח, עם אני יצליח אז אני יכתוב על זה מדריך.
(infinityfree הוא אחסון חינמי, וחינמי = כלום, אני ממליץ לך לעבור לאחסון אחר כתבתי על infinityfree רק בשביל מי שרוצה להתאמן ולא בשביל אתר רציני, בחירה שלך).אני בעבר הצלחתי לא זוכר איך
-
אשמח אם מישהו שמכיר דרך לעשות זאת, יוכל להסביר זאת לאנשים שאינם "מבינים" גדולים בכל העניינים האלו
-
-
@sh774 המעלה ב https://letsencrypt.org/ היא שהשרות מותקן על השרת
ולא צריך הפניות מיותרות
אלא כל דומיין שרשום בשרת מקבל תעודה -
@a0533057932 אמר באיך להתקין, ולקבל תעודת SSL לאתר בחינם?:
@sh774 המעלה ב https://letsencrypt.org/ היא שהשרות מותקן על השרת
ולא צריך הפניות מיותרות
אלא כל דומיין שרשום בשרת מקבל תעודהלא רק זה כי בקלאוד פלייר חיבים להשתמש עם הפרוקסי ההפוך שלהם בשביל ssl והפרוקסי הוא רק לפורט 443