דחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!
-
@chv
סליחה שאני אומר,
אבל נראה לך שהייתי פותח אשכול ומטריח אנשים לפני שאני מנסה דבר כל כך רנדומלי???
ברור שניסיתי להפעיל את המחשב בכל וריאציה אפשרית, ואני גם לא היחיד שמטפל בעניין הזה.
אז נכון שהידע שלי במחשבים שואף ל0%, אני לא מכחיש, אבל לא חושב שזה מצדיק משפטים כמו אלו שכתבת.
לטענתך זה קשור לבטריה, אדרבא - ניסיתי ואנסה שוב. תודה. -
טוב, כרגע הגיע אליי איש מקצוע. מסתבר שהבעיה לא ממש פשוטה.
לטענתו זה וירוס רציני שהגיע עם תוכנת CRM שקנתה החברה שאני עובד בה. מסתבר שהיא לא מקורית
אז תודה לכל מי שעזר לי לחלץ לפחות את הקבצים הקריטיים....
ולמי ששאל למה אני לא מתקין ווינדוס מחדש וזהו: התקני בסיס ופרו וכן אפליקציות שרשומות על כתובת הIP של המחשב, שיימחקו בוודאות בפירמוט - אין לי אפשרות לייצא בגלל הכובד המטורף שלהם, והמחשב כשהוא על מצב בטוח - פשוט לא עומד בזה.
תאחלו לטכנאי שלי הצלחה, הוא צריך את זה -
@אנליסט מה שאני לא מצליח להבין זה שבעצמך אמרת שזה קרה אחרי הפסקה כפוייה של עידכון כך שקשה מאד לקשר בין מה שקרה לווירוס, אבל כרצונך וכרצון האיש מקצוע שהבאתם העיקר שתסתדרו בעז"ה
דבר נוסף שקשה מאד להבין, אומנם ווירוס יכול לגרום לכל דבר אבל כפי שאני מבין זה ווירוס שהוכנס באופן זדוני לתוכנה פרוצה ופחות מאמין שמישהו שיש לו אינטרס יכניס סתם ווירוס שמשחק בקבצי המערכת -
@אנליסט אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
לטענתו זה וירוס רציני שהגיע עם תוכנת CRM שקנתה החברה שאני עובד בה. מסתבר שהיא לא מקוריתהמוח המעוות שלי לא מצליח לקנות את זה
-
@chv
סליחה שאני אומר,
ברור שניסיתי להפעיל את המחשב בכל וריאציה אפשרית, ואני גם לא היחיד שמטפל בעניין הזה.
אז נכון שהידע שלי במחשבים שואף ל0%, אני לא מכחיש, אבל לא חושב שזה מצדיק משפטים כמו אלו שכתבת.
לטענתך זה קשור לבטריה, אדרבא - ניסיתי ואנסה שוב. תודה.לא יודע מה עשית לפני שפתחת את האשכול. אבל להפעיל מחשב בלי בטריה - עזר לי פעמיים (בשני לפטופים, שניהם של דל) זה באג מוכר לי.
אז הידע שלי במחשבים גם שואף ל-0, אבל את הבאג הזה אני מכיר (שני המחשבים המדוברים הם ישנים, יחסית. כמו שלך) אז כתבתי.
ונראה דיי ברור שזה הבעיה או קשור לזה.משפטים כמו שכתבתי - אל תיקח קשה או בעצבים, אבל מה שכתבתי נכון לחלוטין, ולא מספיק כתבת עובדות ותיאורים. היה צריך למצוץ את זה ממך.
ובנוגע לזה - -
לטענתו זה וירוס רציני שהגיע עם תוכנת CRM שקנתה החברה שאני עובד בה. מסתבר שהיא לא מקורית
תאחלו לטכנאי שלי הצלחה, הוא צריך את זהיש לי שלושה אימוג'ים להוסיף, בדיי ביטחון... הנה:
לא רוצה להיות מגעיל. אבל אני יכול לומר לך מה ההשערה שלי מה הטכנאי יעשה:
יתקין וינדוס מחדש... (ובטח יפרוץ אותו עם KMS וייקח לך 200 שקל)
וזהו הוא פתר את הבעיה.. (שהגיוני שתחזור..)אני מקווה בשבילך שלא זה הקייס.
-
@שלמה-ווייס אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
@chv אני לא מבין למה אתה בטוח ב100% שזה הבטרייה המסכנה של הביוס, זה כמעט ולא אמור להיות מורגש, ובכלל אחרי שמצליחים להעלות את המערכת זה בכלל לא מורגש עד כמה שאני מכיר את המציאות בשטח
לא הבטריה של הביוס, אלא הבטריה של המחשב.
קורה ויש לה בעיות מבחינה טכנית (לא מבין בזה) ומה שנגרם הוא שיבושים בפעולה של וינדוס, בדרך כלל זה פשוט גורם למחשב לכבות (כאילו נגמר הבטריה וכדו')
מניסיוןשוב - אני לא אומר שבטוח לי שזה הבעיה. יכול להיות אלף אחרות.
-
לטענתו זה וירוס רציני שהגיע עם תוכנת CRM שקנתה החברה שאני עובד בה. מסתבר שהיא לא מקוריתרק מה שיגיד לך? שזה משהו ממש לא מסובך וסתם הוא הולך לקחת לך 200/250 ש''ח
תאחלו לטכנאי שלי הצלחה, הוא צריך את זה
הוא ממש לא צריך את זה! את הכסף שלו הוא ירוויח בכ''מ
-
@קטונתי אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
@chv ניסיתי לסדר בעיה כזאת בהגדרות ולא עבד.
אתה הצלחת?לא יודע מה הסידור בהגדרות שאפשר לעשות.
פשוט הוצאתי את הבטריה (וזרקתי אותה. זה היה בטריות הרוסות, חבל על הזמן) וזה עובד בחיבור לחשמל
(שני המחשבים ז"ל) -
@chv
סליחה שאני אומר,
לטענתך זה קשור לבטריה, אדרבא - ניסיתי ואנסה שוב. תודה.למה לנסות דברים רנדומליים אם החומר שבפנים היה חשוב לך (לידיעתך רנדומלי זה אקראי ולא בסיסי)
-
@chv אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
לא הבטריה של הביוס, אלא הבטריה של המחשב.
קורה ויש לה בעיות מבחינה טכנית (לא מבין בזה) ומה שנגרם הוא שיבושים בפעולה של וינדוס, בדרך כלל זה פשוט גורם למחשב לכבות (כאילו נגמר הבטריה וכדו')
מניסיון
שוב - אני לא אומר שבטוח לי שזה הבעיה. יכול להיות אלף אחרות.אה, לא קראתי אפילו מה היה כתוב שם בשגיאה, פשוט אני רגיל שמתי שכתוב משהו עם הבטריה בביוס אז זה הבטריה של הביוס בדל באמת הביוס שולט על כל רכיבי המחשב והוא יכול לשגע גם בגלל מקלדת מנותקת במחשב נייך וכו', אישית אני ג"כ מכיר בעיה כזאת בחברה אחרת פחות מוכרת IOTA
-
@שלמה-ווייס אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
והוא יכול לשגע גם בגלל מקלדת מנותקת במחשב נייך
קרה לי פעם במחשב של אינטל שלא היה מקלדת כשהמחשב נדלק והביוס עשה בלאגן