דחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!
-
@אנליסט אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
ההודעה הזו הופיעה לראשונה הבוקר
אני לא רואה קשר מיוחד
-
@הנני-העני
במטותא מכם, זה נראה בדיוק כמו מסך רגיל חוץ מ:- כיתוב "מצב בטוח" פעמיים ברקע שולחן העבודה.
- כתובת המחשב על רקע שולחן העבודה מלמעלה.
- הגדרות תצוגה רחבות ורזולוציב נמוכה.
חוצמזה הכל אותו דבר. אותו בלאגן של קבצים על שולחן העבודה (ובבקשה אל תגידו לי שזה הטריגר)
-
@chv אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
ההודעה הזו הופיעה לראשונה הבוקר
אני לא רואה קשר מיוחד
נמק.
-
@הנני-העני אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
@אנליסט
זה הטריגר.
סתם לא יודע.
אני יכול להציע לך לעשות סריקת וירוסים להשבית אנטי וירוס למחוק תוכונות לתקן רישום לבלטל פעולות רקע ודברים כאלו כי יכול להיות שיש משהו במחשב שאומר ל שיכבה כל x זמן. ז מה אני חושב.אוי טאטע....
להגיד עכשיו שאין בכלל אנטי וירוס? הנה אמרתי.
טוב נראה שאין מנוס אלא לארגן מפתח מוצר חוקי ולהתחיל הכל מחדש...
תודה לכל העוזרים והמסייעים (כי בכל זאת קידמנו משהו) -
@אנליסט אם לא שמת לב, מתחילת האשכול, אתה מנסה כמה שיותר שלא יעזרו לך.
אתה לא כותב כמעט אינדיקציות (שקיימות אצלך, והנה אחרי 30-60 פוסטים אתה נזכר בהם) שיכולות לעזור לפתור לך את הבעיה.
אתה בקושי מתאר את הבעיה בצורה שאפשר להבין. זה פשוט לא הגיוני ככה.מה שאני כותב - זה שאתה עצמך כותב שההודעה הזו התחילה עכשיו. ומייד מחליט שזה לא קשור????? מה מביא אותך להחליט את זה, הרי זה בדיוק כל מה שקשור!!!
אני יכתוב שוב: ככל הנראה הבעיה היא בעיית אנרגיה. או בעיה בהגדרה, או בעייה חומרתית שמשפיעה על הגדרה, או בעייה חומרתית גרידא (כלומר פשוט בטריה בעייתית)
אם תוציא את הבטריה ותפעיל את המחשב (כמובן, מחובר למטען. בלי בטריה בפנים) האם המחשב נדלק כרגיל??
-
@chv
סליחה שאני אומר,
אבל נראה לך שהייתי פותח אשכול ומטריח אנשים לפני שאני מנסה דבר כל כך רנדומלי???
ברור שניסיתי להפעיל את המחשב בכל וריאציה אפשרית, ואני גם לא היחיד שמטפל בעניין הזה.
אז נכון שהידע שלי במחשבים שואף ל0%, אני לא מכחיש, אבל לא חושב שזה מצדיק משפטים כמו אלו שכתבת.
לטענתך זה קשור לבטריה, אדרבא - ניסיתי ואנסה שוב. תודה. -
טוב, כרגע הגיע אליי איש מקצוע. מסתבר שהבעיה לא ממש פשוטה.
לטענתו זה וירוס רציני שהגיע עם תוכנת CRM שקנתה החברה שאני עובד בה. מסתבר שהיא לא מקורית
אז תודה לכל מי שעזר לי לחלץ לפחות את הקבצים הקריטיים....
ולמי ששאל למה אני לא מתקין ווינדוס מחדש וזהו: התקני בסיס ופרו וכן אפליקציות שרשומות על כתובת הIP של המחשב, שיימחקו בוודאות בפירמוט - אין לי אפשרות לייצא בגלל הכובד המטורף שלהם, והמחשב כשהוא על מצב בטוח - פשוט לא עומד בזה.
תאחלו לטכנאי שלי הצלחה, הוא צריך את זה -
@אנליסט מה שאני לא מצליח להבין זה שבעצמך אמרת שזה קרה אחרי הפסקה כפוייה של עידכון כך שקשה מאד לקשר בין מה שקרה לווירוס, אבל כרצונך וכרצון האיש מקצוע שהבאתם העיקר שתסתדרו בעז"ה
דבר נוסף שקשה מאד להבין, אומנם ווירוס יכול לגרום לכל דבר אבל כפי שאני מבין זה ווירוס שהוכנס באופן זדוני לתוכנה פרוצה ופחות מאמין שמישהו שיש לו אינטרס יכניס סתם ווירוס שמשחק בקבצי המערכת -
טוב, כרגע הגיע אליי איש מקצוע. מסתבר שהבעיה לא ממש פשוטה.
לטענתו זה וירוס רציני שהגיע עם תוכנת CRM שקנתה החברה שאני עובד בה. מסתבר שהיא לא מקוריתהמוח המעוות שלי לא מצליח לקנות את זה