דחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!
-
@אנליסט ו-עדיין לא ברור.
כשאתה מדליק אותו שוב - זה מפעיל כמו שעולה המחשב בהדלקה או כמו שעולה בהתעוררות ממצב שינה?? (ההבדל הוא בעיגולים, אם אתה מכיר, כשיוצא ממצב שינה - יש פשוט את צבע הרקע של המחשב, ועיגולים הלבנים של וינדוס מסתובבים - גדולים יחסית. כשמעלים מחשב מכיבוי - יש את המסך של וינדוס עם סמל של וינדוס ועיגולים למטה - או סמל החברה ועיגולים למטה) -
@chv אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
@אנליסט ו-עדיין לא ברור.
כשאתה מדליק אותו שוב - זה מפעיל כמו שעולה המחשב בהדלקה או כמו שעולה בהתעוררות ממצב שינה?? (ההבדל הוא בעיגולים, אם אתה מכיר, כשיוצא ממצב שינה - יש פשוט את צבע הרקע של המחשב, ועיגולים הלבנים של וינדוס מסתובבים - גדולים יחסית. כשמעלים מחשב מכיבוי - יש את המסך של וינדוס עם סמל של וינדוס ועיגולים למטה - או סמל החברה ועיגולים למטה)כמו שכתבתי ממש בהתחלה, המחשב ננעל ואחר כך הכל מתחיל מחדש. כלומר - הדלקה מהכפתור, לוגו של "דל", סמליל ווינדוס.. בקיצור כמו מיציאה ממצב שינה.
-
@אנליסט אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
ואל תציעו להפעיל מחדש - כי עשיתי את זה כבר 1500 פעם
אל תעשה זאת
לא בריא כל כך הרבה הפעלות למחשב ולכל המסביב -
ולקחת בחשבון שחומרים עלולים להימחק....
אתה צריך להבין [אמממ אני חוזר בי, אתה חייב להבין!] שבזמנים של היום חייבים גיבויים
ולהבנתי אין לך
אז זה הזמן!!! -
https://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-performance/מחשב-נכבה/10720cc0-018a-4be1-ae68-9a0d4e9a3739
תראה מה הם אומרים פה.
עוד דבר- אתה יכול לפתוח המחשב ולצלם לנו? ושמישהו שמבין בזה יאמר לך האם הכל על מקוומו בשלום? -
@אנליסט אוקייייייי...
כן יש לך בעיה עם האנרגיה
כתוב שהבטריה שלך בעייתית. וזה כנראה מה שמקפיץ את המחשב (לא בטוח, רק אומר)
למה נזכרת בזה רק עכשיו אחרי 60 פוסטים בשרשור אני לא יודע.הבעיה התחילה היום? (ההודעה הזו בביוס)
הבטריה של המחשב לא עובדת מימים ימימה... ההודעה הזו הופיעה לראשונה הבוקר, כך שאני לא רואה קשר מיוחד.
טוב, אני על סף הרמת ידיים...
לפחות כל החומר מגובה כיאות, אז אם לא להציל את המחשב כמו שהוא עכשיו, אז פשוט לאתחל אותו עם דיסק ונגמר הסיפור. -
ההודעה הזו הופיעה לראשונה הבוקר
אני לא רואה קשר מיוחד
-
@הנני-העני
במטותא מכם, זה נראה בדיוק כמו מסך רגיל חוץ מ:- כיתוב "מצב בטוח" פעמיים ברקע שולחן העבודה.
- כתובת המחשב על רקע שולחן העבודה מלמעלה.
- הגדרות תצוגה רחבות ורזולוציב נמוכה.
חוצמזה הכל אותו דבר. אותו בלאגן של קבצים על שולחן העבודה (ובבקשה אל תגידו לי שזה הטריגר)
-
ההודעה הזו הופיעה לראשונה הבוקר
אני לא רואה קשר מיוחד
נמק.
-
@הנני-העני אמר בדחוף: מחשב DELL ננעל אוטומטית!:
@אנליסט
זה הטריגר.
סתם לא יודע.
אני יכול להציע לך לעשות סריקת וירוסים להשבית אנטי וירוס למחוק תוכונות לתקן רישום לבלטל פעולות רקע ודברים כאלו כי יכול להיות שיש משהו במחשב שאומר ל שיכבה כל x זמן. ז מה אני חושב.אוי טאטע....
להגיד עכשיו שאין בכלל אנטי וירוס? הנה אמרתי.
טוב נראה שאין מנוס אלא לארגן מפתח מוצר חוקי ולהתחיל הכל מחדש...
תודה לכל העוזרים והמסייעים (כי בכל זאת קידמנו משהו)