עריכת תפילון
-
איך עורכים את הטקסט?
הייתי שמח לדעת... -
@איש-אחד-הלך דיברו פה בעבר על זה מחלצים את כל קובץ הjar או חלק ממנו ואז עורכים את הטקסטים ודוחסים בחזרה לקובץ jar
-
את זה אני יודע. מה שאני שואל זה באיזה קבצים הטקסט נמצא ואיך עורכים אותם
-
@איש-אחד-הלך איזה קבצים אני לא יודע בדיוק צריך לחפש ועורכים אותו עם פתח באמצעות תיבת טקסט
-
חיפשתי ומצאתי. עכשיו צריך רק להבין איך עורכים בלי לקלקל את היישום...
-
אני רוצה שזה יעבוד לפי לוח שנה וכו'
-
הצלחתי! ערכתי קצת תפילון אשכנז (הורדתי את הרחמנים לשלום המדינה ושיניתי שם משהו בסדר של הדברים) TfilonAshkenaz.jar הנה
-
-
מה לעשות שלא מצאתי באותה שניה שום דבר אחר לערוך??
-
@איש-אחד-הלך אמר בעריכת תפילון:
הצלחתי! ערכתי קצת תפילון אשכנז (הורדתי את הרחמנים לשלום המדינה ושיניתי שם משהו בסדר של הדברים) TfilonAshkenaz.jar הנה
צודק לחלוטין.גם את זה אני עשיתי.ואני ציוני . זה "משנה ממטבע שטבעו חכמים בברכות"
-
גם אני ציוני. ומחקתי סתם כי זה לא קשור (לא שייך פה "משנה ממטבע שטבעו חכמים בברכות". כתבתי על זה פעם. לא5 משנה.) וגם הפריע לי זה שברכת האורח לפני הרחמן הוא יברך את בעל הבית אז הפכתי את הסדר.
-
גם אני ציוני. ומחקתי סתם כי זה לא קשור (לא שייך פה "משנה ממטבע שטבעו חכמים בברכות". כתבתי על זה פעם. לא5 משנה.) וגם הפריע לי זה שברכת האורח לפני הרחמן הוא יברך את בעל הבית אז הפכתי את הסדר.
זה כן.הרב אבינר...
-
עד איזה רמה הצלחת לערוך? את התת תפריט הצלחת?
-
רק טקסט. (כולל טקסט מודגש). הייתי שמח לדעת יותר.
-
איזה קבצים זה? את הקבצי טקסט מצאתי. את התפריטים לא הספקתי לחפש.
-
רק טקסט. (כולל טקסט מודגש). הייתי שמח לדעת יותר.
@מישהו12 אמר בעריכת תפילון:
אני התת תפריט.אעלה לך צילומסך
זה נמצא בתיקיית specials
-
איפה התיקייה הזאת נמצאת?