מחיקת הודעה בצאט שבמייל
-
@אינטרקום
המחיקה היא עבורך. לא עבור הצד השני.
ציטוט:
"אם תמחק את היסטוריית ההודעות, היא תימחק מ-Gmail ומ-Hangouts בכל המכשירים שלך. האנשים האחרים בשיחת ה-Hangout עדיין יוכלו לראות את ההיסטוריה."לשאלתך, עד כמה שזכור לי ניתן לערוך הודעה בגוגל צאט אז תערוך את ההודעה ותשים שמה תו כלשהו וזהו.. עבדלי לזמן מסוים. בהצלחה!
-
@יענקל-ה @אינטרקום @הנני-העני נראה לי שהוא התכוון למחיקת הודעה מסוימת. אז לא נראה לי אפשרי, אבל אפשרי בתוכנית של גוגל עסקי...
@שלמה123 אמר במחיקת הודעה בצאט שבמייל:
@יענקל-ה @אינטרקום @הנני-העני נראה לי שהוא התכוון למחיקת הודעה מסוימת. אז לא נראה לי אפשרי, אבל אפשרי בתוכנית של גוגל עסקי...
אם @הנני-העני צודק שניתן לערוך הודעה זה אמור להיות יעיל גם להודעה מסויימת
-
@שלמה123 אמר במחיקת הודעה בצאט שבמייל:
אם @הנני-העני צודק שניתן לערוך הודעה זה אמור להיות יעיל גם להודעה מסויימת
-
@aiib אז בוא נשאל!
@הנני-העני איך עורכים?פוסט זה נמחק! -
@aiib אז בוא נשאל!
@הנני-העני איך עורכים?@שלמה123
פעם היה ניתן כעת לא עובד לי אולי לך יעבוד. כנס לגוגל צאט עמוד על הודעה ותראה את זה:

העיפרון לעריכה.הרעיון שלי היה, זה שאם אני כותב למשל לחבר מה נשמע אמא במקום לכתוב לאמא אני יכול לערוך ההודעה ולשנות את זה ל-"מה נשמע" או- ל-. וכו'
-
@שלמה123
פעם היה ניתן כעת לא עובד לי אולי לך יעבוד. כנס לגוגל צאט עמוד על הודעה ותראה את זה:

העיפרון לעריכה.הרעיון שלי היה, זה שאם אני כותב למשל לחבר מה נשמע אמא במקום לכתוב לאמא אני יכול לערוך ההודעה ולשנות את זה ל-"מה נשמע" או- ל-. וכו'
@הנני-העני אמר במחיקת הודעה בצאט שבמייל:
@שלמה123

או ל... או רווחים ריקים וכך מחקת את ההודעה

אבל לא קיים אפשרות כזאת
-
@הנני-העני
אין דבר כזה כיום -
@הנני-העני
אין דבר כזה כיום -
@הנני-העני אמר במחיקת הודעה בצאט שבמייל:
@שלמה123

או ל... או רווחים ריקים וכך מחקת את ההודעה

אבל לא קיים אפשרות כזאת
-
@פישל
כמה רווחים זה כמו כלום אלא אם כן אתה מקליד סיסמא
אבל כאן כמה רווחים לא יעבוד. השיטה שלי עובדת אבל עיין במה שכתבתי וכו'@הנני-העני
מגניב כי אני לא מצליח -
@פישל
אבל כאן כמה רווחים לא יעבוד. השיטה שלי עובדת אבל עיין במה שכתבתי וכו'@הנני-העני אמר במחיקת הודעה בצאט שבמייל:
@פישל
אבל כאן כמה רווחים לא יעבוד. השיטה שלי עובדת אבל עיין במה שכתבתי וכו'@הנני-העני אמר במחיקת הודעה בצאט שבמייל:
@lenovo
יש.(בדקתי הרגע) רק הבעיה שהוא כותב לי:

זאת אומרת שאין אפשרות כך כתבת הודעה לפני לא??!!
-
@שלמה123

@הנני-העני אתה מדבר על הצ'אט החדש?
-
@הנני-העני אתה מדבר על הצ'אט החדש?
-
אני חושב שיש לי הנגאט ולא הצלחתי לפי מה שכתוב
ושוב השאלה יותר ברורה
האם יש אפשרות למחוק הודעה אחת ששלחתי בצאט שלא יראה בשתי הצדדים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות