פונטים מאתר
-
אחרי מה שכתב @MENIS רעיון גאוני איך להוריד פונטים שהם בשימוש באתרים.
רציתי לדעת האם מישהו יודע באיזשהו אתר שהשתמשו בו בפונטים של איתמר נתן ...ba franknatan.
יש הרי הרבה משקלים של הפונט הזה. באתר שלו הוא רק השתמש באחד מהם היותר פשוט ובשאר הוא רק השתמש בתמונות.
אני רוצה למצוא אתר שמשתמש בעוד כמה משקלים שלו או בפונט "ציפורן" שלו.
תודה רבה! -
@שלמה123 נכון. אבל לפעמים זה מאוד קשה למצוא. ובכמה אתרים בכלל לא הצלחתי רק בfirefox.
@לוי-יצחק קודם כל יש לו אתר שהוא בשלבי בנייה. ואפשר לקחת משם 2-3 פונטים. אבל את היפים לא מצאתי.
אני רוצה לדעת אם מישהו אולי זוכר איזה אתר (ברור שיש הרבה אך כרגע אינני זוכר) שמשתמש בפונטים שלו באתר, ואז זה יהיה אפשרי להורדה. -
@giter-yid אמר בפונטים מאתר:
@שלמה123 נכון. אבל לפעמים זה מאוד קשה למצוא. ובכמה אתרים בכלל לא הצלחתי רק בfirefox.
לי הצליח בהכול. אתה גם יכול ללחוץ F12 וכו' (אני מניח שאתה יודע איך מגיעים לזה) וכשאתה לא רואה כלום ברשימה, טען מחדש את הדף.
-
@שלמה123 עכשיו לא זכור לי. אתמול בערב עברתי על הרבה אתרים. אבל עכשיו אני חושב שאולי באמת זה כן אותו דבר. אבל בוודאי שזה לוקח יותר זמן ועצבים לבדוק בכל הדברים עד שמוצאים את הfonts וכן הם יכולים להיות מחולקים בכמה מקומות. משא"כ בfirefox הוא מביא את הכל למקום אחד. אבל אצלי היה ג"כ חסרון בfirefox שכשלוחצים זה לא מוריד אלא מעתיק ואז צריך להדביק בכרטיסייה חדשה ורק אז זה מוריד.