Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@shiran-0 אמר בשיאומי מקשים:
וכשאני מפעילה וויי פיי ומנסה להוריד את הוואצאפ אין שינוי בהודעה שנתנו לי כתוב שפעולת וואטסאפ הופסקה
ברור שלא . כי את לא מחוברת לשום רשת..
אגב.. מה יש לעשות עם ווצאפ בלי אינטרנט?
@מה-הבעיה
לצורכי פרנסה אני מורה ואני חייבת להיות בקשר עם ההורים. אז איך בעל החנות שקניתי ממנו '' הצליח'' להכניס וואפסטפ בלי אינטרנט הוא עשה איזה קומבינה. אין לזה פתרון? תודה
@shiran-0 מה הקשר. את יכולה לקחת קובץ apk ולהתקין את האפליקציה. אבל מה יש לעשות עם ווצאפ בלי אינטרנט??
@מה-הבעיה מה זה קובץ apk? סליחה על הבורות אני ממש לא מבינה בדברים האלה מההתחלה היה לי כשר רגיל רק שצורכי פרנסה אני צריכה וואצאפ
@shiran-0 לא הבנתי יש לך סים כשר או עם אינטרנט?
@shiran-0 קובץ apk זה קובץ אפליקציה. אבל אם אין לך אינטרנט על המכשיר הווצאפ לא יעבוד.
היה לי עד לפני חודש וואצאפ, רק בגלל שוואצאפ שינתה גרסה הם כבר לא תמכו במכשיר הזה לכן יש את הבעיה הזו.
@shiran-0 תנסי להתקין את זה https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1610961240119-whatsapp.apk (תעתיקי לטלפון ותפתחי מהטלפון וללחוץ על התקן)
@מה-הבעיה לא צריך להסיר את הקודם?
@shiran-0
זה סים לא כשר במכשיר כביכול כשר
@חראשו לא, זה מעדכן. לכאו'
@shiran-0 כותרת לא תקינה = ננעל