שאלה בנושא כיבוי מחשב
-
@קופה-ראשית-תודה אמר בשאלה בנושא כיבוי מחשב:
איך מכבים את המחשב בלי ללחוץ על כיבוי?
השאלה היכן לא ללחוץ על כיבוי, במארז של המחשב על הכפתור שמכבה או בתוך הווינדוס בהתחל - כיבוי?
-
@itamar25 לחצתי על מה ששלחת וזה לא עובד אלא זה פותח לי את התמונה בכרטיסיה חדשה?!
-
@itamar25 לחצתי על מה ששלחת וזה לא עובד אלא זה פותח לי את התמונה בכרטיסיה חדשה?!
לחצתי על מה ששלחת וזה לא עובד
מה זה עושה?
והאם יש לך אפשרות להעלות צילום מסך על מה שאתה לוחץ? -
@קופה-ראשית-תודה לא ללחוץ על התמונה - תעשה אצלך מה שהוא עשה
-
@קופה-ראשית-תודה תלחץ אצלך במחשב על התחל (סימון החלונות בצד ימין) ואז יפתח לך שם אפשרות כמו בתמונה ואז אתה לוחץ על הסמל שבימין למטה
-
@מתכנת-חובב סבבה הבנתי אנסה ואעדכן אם זה הצליח. תודה רבה
-
@קופה-ראשית-תודה תלחץ אצלך במחשב על התחל (סימון החלונות בצד ימין) ואז יפתח לך שם אפשרות כמו בתמונה ואז אתה לוחץ על הסמל שבימין למטה
@itamar25 הצלחתי. תודה
-
@itamar25 הצלחתי. תודה
הצלחתי. תודה
בעיקרון רק דרך שם מכבים את המחשב ולא דרך הכפתור
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@מתכנת-חובב אמור להיות איזה קיצור מקשים כמדומני
@lenovo אמר בשאלה בנושא כיבוי מחשב:
@מתכנת-חובב אמור להיות איזה קיצור מקשים כמדומני
בדר"כ כשלוחצים על ALT יחד עם F4 האפשרות הראשונה זה כיבוי ואפשר פשוט ללחוץ אנטר והמחשב יבצע כיבוי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
ללחוץ על הסימון הימני